• spadki przesadzone Autor: ~jaro [80.52.141.*]
    Uważam, że jest przegięcie. Spółka póki co jeszcze nie pada, a spadła jakby była już zlikwidowana. Ja już wchodzę. Nie wiem jak inni, ale warto zaryzykować.
  • Re: spadki przesadzone Autor: ~Matoł [37.7.76.*]
    Tu ptrzebne jest CBA i to szybko żeby nie mataczyli ????
  • Re: spadki przesadzone Autor: ~dss [88.199.92.*]
    papier juz jest tak wyprzedany ze jakis KTOSIEK robi sobie na papierze co chce, dokladnie powielany jest wariant obsuwania kursu jak pomiedzy 0,65-0,40 groszy

zbierany jest papier i potem wywalane dolne widly, zbieranie i ponownie dolne widly
    podciagnie i sprzedaje troche

a jak juz wszyscy sie wykrwawia i oddadza DSS za grosze zbierze i podciagnie mocno w gore i zarobi krocie

pewnie jeszcze jakies inf bedzie pretekstem do mocniejszego skoku w gore
  • Re: spadki przesadzone Autor: ~Matoł [37.7.76.*]
    Dostałem opowiedż że zaczynają badać sprawe bo dużo dostają informacji i zainteresują się tą ekipą także słać iformacje co który wie ważnego .... ????
  • Re: spadki przesadzone Autor: ~Matoł [37.249.100.*]
    Dzisiaj znów łobóz przygotówke robi pod jutrzejszy obiazd i tak jest co dziennie powinni ci z kryminalnej go skasować za manipulacje kursem także wydaje mi się że i tak skończy w pierdlu bo wydaje mi się że to jest ten co wchodzi to wszystko upada przyjdzie taka chwila że spodka cie zasłużona kara heeeee.. heeee.... już patrzą się wam na ręce a jak byście mieli branzoleki to byście byli przystojniejsi heeee... heeee...
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.