• jak myślicie Autor: ~mj [62.233.133.*]
    jak sobie plastek radzi aktualnie?
  • Re: jak myślicie Autor: ~mj [62.233.133.*]
    bo ja mam dylemat, sama spółka jest solidna, ale ta sytuacja na Ukrainie i płynność nie podobają mi się. Ciekawe, czy działania zaradcze na niski kurs hrywny dają efekty
  • Re: jak myślicie Autor: ~thepryciarz [62.244.130.*]
    Nie ma się co zastanawiać, trza spier.... bo jak ruskie wejdą to zostawią tylko pył po fabryce....
  • Re: jak myślicie Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    tylko kto to od Ciebie weźmie teraz
    jak to takie badziewie ...
    A może jednak trza dokupić ?
  • Re: jak myślicie Autor: ~pryciarz100 [62.244.130.*]
    to kupuj ode mnie, ile dajesz za akcje?????? Tylko poważna oferta. I ile chcesz kupić?:) mam sporo
  • Re: jak myślicie Autor: ~mj [62.233.133.*]
    Nieźle. Artykuł jakbym sam go zamówił. W ostatniej chwili, bo już miałem sprzedać. Dokładnie odpowiada na moje wątpliwości. Już nie trzeba się obawiać wyników półrocznych. Trzeba przyznać, że wygląda to naprawdę nieźle. Liczyłem na ograniczenie straty, a oni robią zysk w Polsce i na Ukrainie też. Generalnie jestem w lekkim szoku. Ale tak jak pisałem, to bardzo dobra spółka. Jestem na niej od 2008r. i widzę, że coraz lepiej im idzie. To w ogóle zupełnie inna firma, niż parę lat temu, tzn. inna skala się zaczyna robić. 100% większe przychody, zysk w normalnych warunkach sporo większy, niż w ekstra roku 2008, a cena akcji nawet nie zbliża się do tamtych poziomów. Zakład na Ukrainie był strzałem w dziesiątkę i nie zmienia tego nawet obecna napięta sytuacja.
    Jak tam się uspokoi, to poszybujemy. O ile oczywiście Lerg nas nie wykupi za bezcen. Bo według mnie nawet 3zł, to jest cena nieadekwatna do potencjału. Przy 3 zł C/Z za ubiegły rok, to było ok 20 więc raczej atrakcyjnie.
  • Re: jak myślicie Autor: ~pryciarz100 [178.36.213.*]
    Lerg to chyba dał se spokój, ale patrz- nowy nabytek w radzie nadzorczej kogo reprezentuje i nie chodzi mi tutaj o Adriana:)
  • Re: jak myślicie Autor: ~nina [83.29.249.*]
    Czekać z zakupami .... 0.60 PLN kwestia tygodni. Idzie potężna zwała na rynkach, ruskie zajmą militarnie ukrainę - kwestia dni. "prowokacja humanitarna" już ruszyła.
  • Re: jak myślicie Autor: ~ZXC [193.104.71.*]
    Lerg wykupi za bezcen ...
    chyba nie bardzo wyszlo z lergiem ...
    wyrzucili ich z rady

sa chyba nowi chetni
  • Re: jak myślicie Autor: ~nina [83.29.249.*]
    Ej dzieci --- kto kupi spółkę prowadzącą działalność w kraju objętym wojną, w zasadzie który nie istnieje. . . skończyć te głupie gadanie.... po 0.60 PLN nawet nikt nie spojrzy w kierunku Ukrainy. Zachód wycofuje wszelkie inwestycje z tego rejonu - to będzie region niestabilny militarnie i politycznie przez najbliższe 100 lecia.... Rosja nigdy !!! nie odda Ukrainy.
  • Re: jak myślicie Autor: ~pryciarz100 [178.36.213.*]
    ok, raz juz to przeczytalismy. dzieki za troske:)
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.