• ssanie kasy z impka Autor: ~kulawy_joe [87.205.139.*]
    To co pisałem ponad rok temu sprawdza się. Czy nie ma siły i mocy prawnej by temu zapobiec? Nie może być tak, że dominujący inwestor bezwzględnie wykorzystuje swoje prawa kosztem drobnych akcjonarkuszy. Panie Karkosik to nie jest w porządku. Mam nadzieję, że inwestorzy kiedyś to Panu przypomną. Przyjdzie taki czas, że będzie kiedyś Pan ich potrzebował i wówczas na forach pojawi się mnóstwo wpisów przypominających jak to ich Pan wykorzystał na Impexmetalu. Wiem, że Borek to pana oczko w głowie, ale nie można poświęcać mu wszystkiego. Niech sam zapracuje na godną wycenę a nie jak huba na innych spółkach wysysa soki.
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~mot8 [78.30.123.*]
    Dokładnie . Szacunek inwestorów można łatwo i szybko stracić a odzyskać już ciężko.
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~Rob31 [188.146.240.*]
    Drogi kolego nie wiem jak by musial pan karkosik utopic ludzi zeby ludzie stracili szacunek kazdemu z nas wystarczy ze podbije pare procent i wszyscy sie ciesza i odrazu wychwalaja a ci umoczeni wystarczy ze usredniaja i tez beda wychwalac pod niebiosy zobaczcie co zrobil na skotku ok moze 10 procent ludzi z tych umoczonych juz go nie tyka nie maja do niego szacunku a ja sie zaloze ze podbija jakies 30 procent i juz wszyscy jestesmy usmiechnieci i skladamy hold naszemu artyscie ja to tak rozumiem pieniadz z nim nie ma sentymentow
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~jr968 [85.221.216.*]
    A jakieś kropki? Przecinki? Bo nie bardzo da się to czytać.
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~Rob31 [178.180.144.*]
    Jak nie umiesz czytac ? To co ty robiles w szkole a moze ohp skonczyles :) no inwestory co powiecie dzisiaj narazie tak do 12 straciliscie szacunek czy nie bo moja morda to jest usmiechnieta
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~Rob31 [178.180.144.*]
    I co inwestory z Krolowego Mostu dzisiaj napiszecie ?

• Re: ssanie kasy z impka Autor: ~mot8 [37.209.157.*]
    Ja bym tak sie nie cieszył . Na wykresie narazie nic sie nie zmieniło .Cały czas nadal obowiazuje trend spadkowy . Przebije wyraznie 2,35 to przy 2,4 mozna cos pomysleć.
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~jr968 [194.105.132.*]
    Dziwne to, kupować wtedy, kiedy zdrożeje. To tak, jak by targować się ze sprzedawcą samochodu w salonie, żeby sprzedał za wyższą cenę. Takie podejście świadczy o jednym - że się kompletnie nie wie, co się kupuje i ze kupujący woli kupić wtedy, kiedy więcej osób będzie kupować. Ale jeśli wziąć pod uwagę fakt, że akcje, to po prostu kawałeczki konkretnych przedsiębiorstw o konkretnej wartości, to czekanie z zakupem, aż będzie drożej, to kompletny nonsens. No, ale ktoś musi zasilać ten ryneczek w świeżą kasiorę.
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~djbobo [89.229.233.*]
    technicznie nastąpiło małe wybicie z krótkotrwałego (2 miesiące) trendu spadkowego (było gdzieś na 2,25-26), ale obroty słabe, następny opór gdzies na 2,35 (trend spadkowy ok 5 miesięczny). Ale tak naprawde to przebicie 2,70 będzie jakimś sygnałem
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~mot8 [37.209.157.*]
    Skąd wiesz , że zdrożeje. Ja tam uważam ,że kupowanie akcji w trendzie spadkowym jest obarczone zbyt dużym ryzykiem. Lepiej stracić okazję niż kapital. Narazie jesteśmy pod oporem , zobaczymy co dalej z tego wyjdzie .
  • Re: ssanie kasy z impka Autor: ~motyka [91.237.136.*]
    na wszystkich karkosikach zanikła podaż a popyt dziubie delikatnie , jakby od niechcenia czekając na podnieconych małym zarobkiem i liczących że znów zjedzie . to może być początek wzrostów
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.