A pisalem wczesniej nie tykac bo DSS jest co raz blize likwidacji spolka nie zarabia dlugi co raz wieksze zadnej poprawy nie ma co bylo widac w raportach nawet inwestycje z uni na drogi euro co bylo nie pomoglo straty jak byly tak dalej sa a co dopiero splacic dlugi wczesniejsze jak sa nowe znow do pokrycia spolka nadaje sie tylko do likwidacji niestety skoro nie zarabia i przynosi caly czas straty w milionach zł to nei ma szans na splate dlugu i tylko likwidacja pozostaje .
....na Monari tez tak pisali i były bla bla pozytywna jest srednia akupow z piątku 46gr! i tchnika Fibonaciego zniesienia 38,20% jest na 0,68gr i tu upatrywalbym odwrotu,ponownie w dol! ja wstępnie wzialem kilka K.,gdyż uważam,ze to doskonaly poziom na wejście do gry. czas pokaze:)
Na dobie.pl jest nekrolog i pretensje do BZWBK ze likwiduje dss zajebiaszczo. Nie ze jest zle zarzadzanie ,ze do kazdej tony wydobytego materiału trzeba doplacac ,ze zwolniono ludzi ktorzy znali sie na robocie a pozostawiono w wiekszosci nieudacznikow i przydupasow ktorzy mimo ze jest tragicznie mowia ze jest ok bo rzadzacy chca slyszec dobre wiadomosci i dziesiatki innych spraw ktore sa zle i doprowadzily do tego co jest nieuniknione jednym slowem amatorszczyzna i branie sie za cos o czy nie ma sie pojecia .Wiem ze zaraz beda glosy ze jestem durna i sie nie znam byc moze ale pisze to co czuje i jak narazie wszystko sie sprawdza i wcale nie jestem z tego zadowolona bo myslalam ze ktos sie puknie w glowe i poslucha ludzi ktorzy chca uratowac firme ale warszawka wie lepiej a kamien jezeli sie nie ma do niego pokory potrafi uderzyc i to najczseciej w glowe .Mysle ze nieobraza sie ci ludzie ktorzy zostali i walcza ale to jest naprawde garstka a reszta mam ich w d.pie bo to oni sa winni
Jak można dopłacac cały czas do tony żwiru to trzeba nie wydobywac !!!!!! tylko idiota tak może robic i musiał by byc przymusowo skierowany do pierdla bo okrada tych co zainwestowali w ten żwir albo zakujcie go w kajdany i niech kopie a raczej ryje i sprzedaje a co mu zostanie to sobie kupi żrec i pic - może to robi ten co wchodzi to wszystko upada ??? jest kozak ciekawe po jakiej szkole heeee.... heeee...
wydaje mi się,ze to cale naganianie na spadki na niewiele się zda,gdyz tylko idiota by sprzedawal teraz w dolku(38-41tu w czwartek bralem),a tymbardziej w totalnym dnie jak by jeszcze spadlo...moim zdaniem maaax na 29gr. jezzeli nie mam racji to z przyjemnosciia sam okresle siebie mianem idioty;)no chyba,ze wig-20 spadnie poniżej 1800pkt!!!
Mnie się podobnie że te cwoki myślą że tu są same idioty a oni już powinni w pierdlu siedziec razem z tym co jak wchodzi to wszystko upada heee... heee... ( mogą mi przysłac wywrotke żwiru za 50zł razem z trasportem ) heeee... heeeee...
Podbitka jest dobra ale do wyjscia z akcji nic wiecej spolka niestety zbliza sie wielkimi drogami do jej likwidacji i niestety nie zaprzeczajcie faktom ze pisalem wczesniej i ostzregalem bylo sluchac jak pisalem jak kurs byl powyzej 1,20 ,sytuacji spolki jest co raz gorsza straty powiekszaja dlugi a wiec jaki wniosek prosty spolka nie radzi sobie nawet w czasie bumu autostrad wiec na co mozna liczyc jak na tylko kolejne straty i wieksze dlugi w takim przypadku tylko likwidacja sie nadaje i aby co kolwiek wierzyciele odzyskali .