wiadomo, ze trup i prezes się teraz poci jak ubrać w słowa komunikat, ze kredytu nie będzie, ze przez 2 lata robil wszystkich w ch. i tylko wywalil kase na pośrednika, ale w końcu spekula tu sieedziala, to może bujnie w gore????
jakoś na innych spółkach umieją podciągnąć do góry ,a tu o 1 gr wyżej i już wywalają,ja sama nie wykupię spółki żeby podciad[gnąć kurs ,bo nie mam tyle kasy,myślę że spekuła już wysprzedała swoje i nie ma komu podciągnąć kursu do góry poszli na IGORIA lub ALUMAST bo tam są obroty
Dnia 2014-08-01 o godz. 12:31 ~łajza_meneli napisał(a): > co jest do roboty w firmie, która nic nie robi? pięknie napisany > komunikat, maskujący rzeczywistość w firmie, może odchodzi bo jest > problem z wypłatą? przeciez oni tam za darmo "robia".
"stan i postęp transakcji Depend znajduje się i przebiega, jak uważamy, we właściwych ramach" - zapewnia pan prezesbezakcji.
Panie prezesiebezakcji, może by tak pomyśleć o nowej alternatywie dla spółki na wypadek, gdyby owe ramy miały potrwać jeszcze ze 3 lata, bo w przeciwnym razie zagłodzi pan siebie i forumowy akcjonariat.... a wiadomo mi tu o kilku wyjątkowo zabetonowanych :)
gdzie masz 15 gr na koniec lipca prognosto? hahaahhaha....ze wstydu powinienes juz nie pojawiac sie na tym forum...ale ty masz tupet i dalej piszesz swoje glupoty ktore kompletnie mijaja sie z rzeczywistoscia
Nie jestem laborantem albo aptekarzem - nie muszę trafiać co do grama :)) Będzie 15, tak jak było 20 z prognozy 19 - już ci się kadra wykrusza, jeśliś nie doczytał :))
Koleś weź zejdź na ziemię...kiedy wróżyłeś ( bo przecież nie prognozowałeś) 0,19 i co było potem...każdy wie...to tak jakby powiedzieć, że S&P będzie wynosiło 500 pkt. - jest szansa, że kiedyś tak będzie ... tylko właśnie istotne jest co w międzyczasie...szczegół nie? Zatem albo masz złe dawki ustawione, albo leki nie te...skonsultuj się póki czas z innym medykiem...dla dobra ludzkości;)
Ale ja piszę w założeniu racjonalnym. Jeśli zachodzą zdarzenia nieracjonalne, to nic nie poradzę :) Niech tylko prezesbezakcji obwieści w komunikacie jakość nowinkę, która za chwilę okaże się wierutną bzdurą, bo okazać się taką musi, kurs podskoczy na fali głupoty kupujących i nic z moich zapowiedzi... Tak to bywa. Poruszam się w założeniach realnych, na bajkowy bieg zdarzeń nic nie poradzę.
Powiem tak nie bardzo rozumiem co poeta miał na myśli, domyślam się że chodziło o racjonalne założenia...jeśli tak to napisz jakież to racjonalne założenia legły u podstaw twierdzenia o 15 i 19 gr...krótko w punktach:)
......prognosta z depresją haha !wierzcie mu w to co pisze ,na fali beznadziei i chwilowej stagnacji kurs lekko stopniał ,ale to nie odkrycie ale za to on po cichu akumuluje no bo papier za darmochę można przytulić a bynajmniej pakiecik kontrolny .
cześć pasza 1, zobacz jak to jest - kredyt przyznany a papier spada, moja teoria jest taka że to gruby hamuje wzrosty bo musi się obkupić potem jak puszczą kurs to kosmos
Jeszcze nie dostali kredytu, dopiero ponowiono dokumenty bankowe, bo były przeterminowane. Nowe otrzymali 20 czerwca i tak jakby skończył się 4 etap. Kolejny 5 etap jest przyznaniem kredytu przez Bank Amerykański. Myślę, że to kwestia najbliższych tygodni, to tak długo trwa, ponieważ Depend jest w grupie kilku spółek w jednym tzw. syndykacie. Oni nie załatwiają jednego klienta tylko od razu kilku i wszyscy muszą mieć jednocześnie wszystkie formalności, to tzw, administracja kredytu. W kwietniu był bodajże 3 etap.
Zaprzeczasz słowom prezesa Kluby z oficjalnego komunikatu? Kredyt został już dawno przyznany. Teraz realizuje się harmonogram wypłat. Uruchomienie środków tuż, tuż ,,,,,,, :)
Dnia 2014-08-12 o godz. 17:09 ~padlina napisał(a): > spadek kursu akcji jest przestępstwem i oszustwem?
Spolka spada od wielu miesiecy, praktycznie wszyskie sesje czerwone a zarzad z dokoptowana tesciowa milczy i nic nie ma do powiedzenia. Portfolia mialy byc, jakies plany dzialan, powinnismy sie dowiedziec jaki jest aktualny stan i co sie dzieje z procedowaniem. Teraz Kluba zapadl sie pod ziemie.Skoro placa kase Prometheusowi to powinni trzymac reke na pulsie. O oszustwo nikt ich nie posadza, bo sami czekaja ale po takich komunikatach jakie nam serwowal prezes to dobry prawnik wygra z nim sprawe o odszkodowanie bez problemu. Ja wciaz czekam, choc nie mam juz od dawna entuzjazmu do Dependa. Niech dostana 10% tego o co sie staraja a i tak bedzie dobrze.
Dnia 2014-08-12 o godz. 17:27 ~wawiak napisał(a): > Dnia 2014-08-12 o godz. 17:09 ~padlina napisał(a): > > spadek kursu akcji jest przestępstwem i oszustwem? > > Spolka spada od wielu miesiecy, praktycznie wszyskie sesje czerwone a > zarzad z dokoptowana tesciowa milczy i nic nie ma do powiedzenia. Portfolia > mialy byc, jakies plany dzialan, powinnismy sie dowiedziec jaki jest > aktualny stan i co sie dzieje z procedowaniem. Teraz Kluba zapadl sie pod > ziemie.Skoro placa kase Prometheusowi to powinni trzymac reke na pulsie. O > oszustwo nikt ich nie posadza, bo sami czekaja ale po takich komunikatach > jakie nam serwowal prezes to dobry prawnik wygra z nim sprawe o > odszkodowanie bez problemu. Ja wciaz czekam, choc nie mam juz od dawna > entuzjazmu do Dependa. Niech dostana 10% tego o co sie staraja a i tak > bedzie dobrze.
szczerze watpie, ze tak bez problemu da sie wygrac sprawe o odszkodowanie. Wystarczy, ze prezes ma pisma czy meile ktore dostawal od aranzera i na ich podstawie publikowal informacje. W tym momencie prezes jest czysty bo przeciez opieral sie na w/g niego wiarygodnych informacjach otrzymywanych od firmy, ktora kredyt aranzowala i z ktora ma zapewne umowe na ten cel.