• i co dalej...? Autor: ~neon [84.10.120.*]
    będzie to rosło dalej czy na tym koniec i powolne opadanie? - chociaż ktos chyba pilnuje kursy by za bardzo nie odbiegał od 80 gr..
    a to zleconko na 0,79 - straszak?
  • Re: i co dalej...? Autor: ~Robert [37.248.254.*]
    Moim zdaniem nic z tego brak chetnych chyba ze przyjdzie nastepbe info o 10 milionach ale to moze pojawic sie i za 5 lat agrawitacja zrobi swoje..
  • Re: i co dalej...? Autor: ~Cloud [147.252.213.*]
    To sprzedaj jak nie masz na chleb i nie mecz sie i innych. Uroslo prawie 100% w dwa dni. Malo ?

Tutaj jedno info i powtorzy sie rajd jak na IGORII.

COULD TECHNOLOGIES chodzi po 5 zl i uroslo 500% w jeden miesiac na malych obrotach. Tutaj bedzie tosamo. Nikt nie wywala.Widac akcje sa w mocnoych rekach, oprocz ciebie wiec wywal i znajdz inna spolke.

Slabe rece powiadasz a Ci na 0, 78 0, 79 0, 80 i w zwyz... tylko przebieraja nozkami aby pozbyc sie papieru..
    A ile tego maja? Chyba sobie zartujesz. Jak zainwestowales 1000 zl to daj sobie tutaj spokoj.
    Nie przesadzaj do 0, 80 z 20 kilo by sie zebralo jakby ktos chcial to zgarnac to wyborowa okazja gdzie znajdzie tyle praktycznie nie ruszajac kursem. Jedno co mnie zastanawia toten bardzo duzy skup 22 jakby ktos zwiekszyl zangazowanie to juz powinnien o tym powiadomic
    20k to nie sa pieniadze.

5% to 215 000 akcji. Ktos sciagnal 150 000 jednym zleceniem wiec jest ponizej progu.
    20 kilo nie pieniadze a tu niektorzy kupuja po 20 akcji szok chyba ze to animator tak miesza zeby cokolwiek sie dzialo
    Uczniowie 'graja' na gieldzie za kieszonkowe. Ot co.

Przy okazji, warto przyjrzeec sie Avet Information And Network Security, z ktora EFICOM podpisal umowe na 10 milionow !!!! Dzieki tamu otworzyli sobie rynek europejski !!!
  • Re: i co dalej...? Autor: ~neon [84.10.120.*]
    gdyby tak przebierali nóżkami to juz dawno by skakali :
    - nie widząc popytu (na K)
    - nie widząc brania z prawej
    - widząc (pseudo - bo jak inaczej nazwać zlecenie na 12k akcji warte ok 8tys zł) straszaka, który na marginesie został zdjęty - wiec ewidentnie miał na celu postraszyć i powodowac wyłażenie przed niego - bo skakać to nie bardzo było gdzie..

Papier wg mnie - mimo wszystko - z każdym dniem staję się silniejszy bo wydaje się być pilnowany. Nie wykluczam tu jeszcze ruchów-20/+20 albo więcej w którąś ze stron - ale widac było po zjeździe na jednej sesji, jak wyzbierano wszystko na kolejnej. Po co? Dla jaj?
    Podaży (na razie) nie ma. I oby tak było jak najdłużej, bo jeśli faktycznie tu komuś zależy na kursie i na zebraniu jeszcze paru akcji na tych poziomach (przypominam, że opór to właśnie 80 gr) tzn, że czekają nas kolejne dobre infa i koniec końców poważniejszy atak na opór i podjzad minimum pod 1,20 (chociaż wg mnie sporo wyżej).
    To co stoi w arkuszu na S - to smieszne wartości.. I pytanie ile z nich to równiez powstrzymywacze...
    Po co ktoś wciągał 140k papiera? By oddac teraz? Jak? Długo (a na moje prędzej) terminowo liczy na 2/3/4 i może więcej przed przecinkiem jeśli chodzi o kurs. Bo jakby nie było są ku temu podstawy..
    Teraz zagrożeniem staje sie Ukraina (niestety znowu) bo ruscy znowu mobilizują wojska pod jej granicą (600-800 żołnierzy dziennie przybywa a jest już ok 16tys). I jeśli walną to się obsra CAŁY rynek co byłoby końcem hossy wszędzie a w szczególności totalny koniec naszej gpw na długi długi czas.
    Z drugiej strony (czego oczywiście nie chcę bo sam jestem aktywnym graczem) takie oczyszczenie rynku już dawno wskazane - inaczej nigdy nie przyjdzie porządne odreagowanie u nas...
    Wojna wisi w powietrzu... i oby nie walnęło cos na wschodzie bo to będzie opłakane w skutkach...
    A Eficom - silny. Pokazuje to każdego dnia odkąd puścili po 100%ym wzroście...
[x]
EFICOM -10,53% 0,17 2016-05-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.