Pamięta Pan naszą rozmowę, a raczej pyskówkę, na lamach tego forum o spółkach, które dokonują scalenia, a później 80% z nich spada. Reguła jak widać się potwierdza. Czy MSX będzie wśród tych 20% spółek, które następnie bankrutują?
Prosiłeś o podanie spółek które po scaleniu padły. Podałem Ci tę najświeższą. Więcej nie chciało mi się szukać. Polimex to odłam Mostostalu. Firma pod względem historii i profilu działalności prawie identyczna co MSX - wspólna historia. Trzykrotny split: 1:25; 1:2 i 1:50 połączony z wielokrotną emisją akcji. Wstrętny naganiaczu na wzrosty.
Szkoda się szarpać, niektórzy nie rozumieją nowych zasad wprowadzonych przez GPW i wymuszających proces resplitu akcji na spółkach groszowych. Żyją starym porządkiem sprzed 2014 roku gdy był to standardowy sposób postępowania przez kolejną emisją papieru.
Była prośba - co prawda nie do mnie -więc zamieściłem odpowiedź. To że GPW wprowadziła odpowiednie regulacje celem likwidacji firm groszowych albo utrudnienia ich aktywności na giełdzie celem ochrony drobnych akcjonariuszy to sie chwali. Jestem za tym. Lepiej zarabiać mniej - ale zarabiać.
Ze nawykresie kurs akcji jest ponizej jakiejs krzywej kroczacej,Wystarczy mały impuls zeby kurs przebił krzywa kroczaca od dołu.Na jakim ty swiecie zyjesz.Argumenty o spólce masz podac ,jakie to niby problemy ma MSX
Tak to jest z naganiaczami ,psiocza cały czas ale jak kaze im sie podac konkrety to nie potrafią,jak nie masz nic do powiedzenia to spadaj i nie zasmiecaj forum jeden z drugim
Jak za każdym razem włączam Twój post do przeczytania to straszna piana wyłazi mi przez monitor i głośniki. Na problemy żołądkowe jest dobry węgiel albo olejek rycynowy. Proponuję abyś z tej rady skorzystał. A na pianę to zastrzyki przeciw wściekliźnie.
Ty tez sobie za duzo nie pozwalaj i nie rób z ludzi idiotów,dobrze cie pamietam jak pisałes pisałes grubo ponizej 10 gr. w ok. 0.06 ze spadnie a kurs urósł i jest prawie 100% wyzej, pewnie sporo ludzi ma przez ciebie plecy.Dobrze koles napisałes ze nie jestes anonimowy
A ja takiego czegoś jak Ty posłuchałem i kupiłem. Dlatego moje akcje to 5,8 zł. Więc nie pie..rz mi o wzrostach bo się na tym g... znasz. A jak naciągasz ludzi na kupno akcji a wiesz że spadną to jest karalne.
Ty masz swoje zdanie ja swoje. Bardzo bym chciał aby akcje urosły ale moje posty na tym forum niczego nie zmienią a MSX nic nie robi aby zatrzymać tendencje spadkową kursu akcji. Na stratę kilkudziesięciu tys mogę sobie pozwolić i samobójstwa nie popełnię. Zarabiam na tyle że przeżyje taką stratę. Szkoda tylko że to my - gołodupcy - na wzajem się kąsamy.
TYLKO MODLITWA URATUJE!!OD WARIACTWO CZEKANIA NA WYBICIE POWYŻEJ 4 ZETA !!!CIERPLIWOŚCI!! JAK WSZYSCY PODDADZĄ SIE TO WTEDY PRZYJDZIE WIADOMŚĆ I BEDZIEMY ODKUPOWAĆ PO WYSOKIEJ CENIE !! A TO TYLKO KWESTIA CZASU!!OBSERWOWAĆ OBROTY JAK BEDA ROSŁY DWA DNI PRZED SUPER WIADOMOŚCIĄ TO DOKUPIĆ ,UŚREDNIĆ I UPIĆ SIĘ Z RADOŚCI JAK KURS WYSTRZELI !! DO MODLITWY CHOPY I DZIEWUSZKI!! oj bedzie się działo!!