Zjechali po stop lossy,A od poniedziałku w góre.Ludzie jak przyjda z pracy to sie troche zdziwia ze akcji nie mają.Ciekwe czy beda zadowoleni,chyba nie bo od poniedziałku winda
Zastanawiam sie tylko jak ludzie moga byc tak głupi,kilku d... posunęło na forum głupie teksty o balonach i jurtach w mongoli a ludzie akcje sprzedawają
To nie jest śmieszne to psychologia. Teraz akcjonariat reaguje zbiorowo, zwykło się to nazywać efektem śnieżnej kuli lub mniej elegancko owczym pędem. Tu jeszcze są możliwe głębsze spadki, w końcu nie bez przyczyny po półrocznej przerwie pojawił się tu "miszcz" 666.
Mnie to nie śmieszy ale rozumiem. Natomiast zupełnie patrologiczne jest upajanie się świadomością tego, że ktoś stracił tak jak np. robi to 666 na rozlicznych spółkach. Sama możliwość nagłej zmiany trendu jest dla niego przerażającym doświadczeniem co było ostatnio widać na IDM gdzie wywalili kurs aby po uśrednieniu zmniejszyć straty. Całe forum porzucił na rzecz jednej spółki.
ty się bedziesz śmiał ,a ja się z BALONA śmieję od 4 lat :-) przemalowanie BANKRUTA nic nie dało ,a bajeczka o Mongolii jest tak samo wiarygodna jak petrola o ropie,czy united o diamentach albo ursusa o kontraktach w Etiopii :-)
Śmiejesz się od 4 lat. Chyba spółki pomyliłeś. Nie dziwię się to całkiem możliwe gdy się pisze kilkaset postów dziennie na kilkunastu spółkach. Wtedy to może kupowałeś po wtopie na Biotonie gdzie jak pisałeś dodruk akcji miał postawić na nogi firmę.
PS Na IDM nawet nie wiesz, że sąd zatwierdził upadłość układową i dalej naganiasz na likwidacyjną. Nie zadajesz sobie trudu aby dowiedzieć się czegokolwiek na temat jakiejkolwiek spółki. Choć z drugiej strony nie ma takiej potrzeby gdy jedyne co ma się do powiedzenia to: bankrut, frajerzy, 10gr, 1 gr. i bliżej nieokreślone daty. Ty to nazywasz misją, ja objawem.
Kto nim jest wiemy obaj. Zastanawiałem się tylko czy coś się nie stało, że przemówiłeś ludzkim głosem pomimo pełni lata i sporej różnicy czasowej od świąt Bożego Narodzenia.
PS Nie uśrednia się przy każdym spadku, zejdą do 2 to dokupię.