HAHAHA to fajnie że im się podoba tylko co z tego ma firma? odpowiem ci jednym słowem NIC! No ale niestety nie sprzedałem to teraz zostałem z śmieciem i nie wiem czy pręczej upadnie czy wzrośnie np do 2zł. Obawiam się że jednak ta pierwsza opcja, obym się mylił.
ps. efekt jest taki że powierzchnie w rupes się nie sprzedają a 23mln długu zaciągniete na jago przejęcie i dokończenie firma musi zapłacić. Jak do tej pory sprzedany jest tylko parter(najmniejsza powierzchnia) teraz piętra będzie coraz trudniej sprzedać. Do tego pierwsze piętro nie na sprzedaż bo gnizdzi się właśnie lubleska palestra. Miłego dnia. Aha zaobacz jak idzie interbudowi budowa apartamentowaca Nordic Heven w bydgoszczy. Na 18 pięter zbudowane 2 a ponoć stan surowy chcą osiągnąć do.....końca roku. Albo inter nawala albo inwestor niewypłacalny. Szykuje się pasztet.
Narzekacie wszyscy jakby spółka miała C/WK przynajmniej na poziomie 8. Wszystko jest już wliczone w cenę po trzy razy. Teraz tylko wzrosty. Każdy by chciał żeby spółka z takim wskaźnikiem wykazywała od razu zyski 500milionów. Puknijcie się w czoło. Poziom 15zł dalej jest do osiągnięcia tylko niewiadomo w jakim czasie.
p.s dla zainteresowanych polecam WEEDO malym kapitalem woodoo hahaah ubijanie dna wlasnie dobiega końca,ok.40-50% do zgarniecia nie namawiam,jest ryzyko hehe
jak dziś lub jutro odbije,to bez bicia przyznaje,ze nie miałem racji co do spadku na 80gr Kurliku mhmmm. ale z 2zl na 1zl miałem hehe. trochę szkoda,teraz newralgiczny punkt,kiszonka lub ostre up hehe
stracic w dluzszej perspektywie to tu się nie da,zwlaszcza przy zakupie na obecnych poziomach:) mnie chciwość,pewnosc siebie zjadla wrrr...mam tylko 10k,tego co na zakopanie bralem jak spadlo 01-04.VII.może jutro...dziś wyzbierali do 1,20,wlasciwie od kilku dni jak tak teraz na to patrze.nawet na koniec bezsensownie po 1,25 ktoś wzial,jak mogl tysiaka po 1,21 wziąć,czas pokaze...