• Czy zauważyliście??? Autor: ~jaza [77.253.27.*]
    Aktywność 666 zrobiła się ponadprzeciętna. Chłop dwoi i się i troi żeby obrzydzić spółkę. Czyżby czuł że zostało mu mało czasu. A może zbiera na wakacje i stąd ta ilość postów. Coś w każdym razie jest na rzeczy.
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~POWAŻNY [212.106.191.*]
    hm... ponad przeciętna aktywność 666 na różnych spółkach. Do schematu i obecnej sytuacji MSX pasuje jak ulał mogłoby to oznaczać powstawanie KONSORCJUM spółek wydobywczych, nie chce mi sie sprawdzać spółek na których jest aktywny 666 i czy mają powiazania z MSX ale jest to ciekawa teoria- to tylko moja wyobraźnia, ale jak to mówią nawet w bajkach może być szczypta prawdy :)
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Służę uprzejmie:
    Petrol,Mercor,MSX,Polimex,United,Global,Gant,Skotan,DSS,Kopex,JSW,Hydrobu-dowa,PBG,Cargo
    Rafako. Wyngiel przywieźli, wyngiel je we wiosce.
    Niestety gdzieś mi się zawieruszył link z 25 firmami z Polski które były na spotkaniu w Mongolii (byl nawet opublikowany na tym forum), można by ten wykaz porównać z działalnością 666 :)

a sprawy innych spółek nie bagatelizowałbym, niektórzy nie wierzą w konsorcjum, a obecność spółek z branży energetycznej np elektrimu może być nie przypadkowa

http://www.biztok.pl/biznes/mongolia-zagwarantuje-polsce-bezpieczenstwo-energetyczne_a16556

no znalazłem ten link:

http://www.infomongolia.com/ct/ci/8004

powyzej firmy z Polski które były w Mongolii na konferencji, trudno to powiązać z 666 ale oczywiscie to był żart. Warto jednak przypomnieć zapominalskim , że MSX poważnie podchodzi do naszej sprawy

Mamy na tej liście MSX, Kopex, Famur (!) trochę branży spożywczej, energetyki odnawialnej i krakowskie AGH - co nie jest bez znaczenia. Nie chcę gdybać i snuć wizji ale wygląda to ciekawie.
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~piko [164.126.39.*]
    Nie przypadkowo w Msx jest Kopex i Eektrim
    Moze jakas elektrownia w Mongoli,kraj ten bedzie sie dynamicznie rozwijał.Zapotrzebowanie na energie bedzie wzrastac
    Elektrim poprzez wejscie do MSX moze wspólnie z MSX duzo zyskac
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~comann [89.76.18.*]
    ELEKTRIM może chcieć wejść ponownie na giełdę, na plecach MSX...
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~antydebil [164.127.202.*]
    tak, zauważyliśmy
  • Re: Czy zauważyliście??? Autor: ~mongolgold [83.24.108.*]
    jak nie ma konkretow to pozostaje akcjonarjuszom snuc wizje ponad przecietnej stopy zwrotu
    gdyby zarzad był tak przemyslny jak Wy to nie bylo by dzisjaj problemu
    ale to dobrze ze nie zauwazacie wtopy i humory wam dopisuja …..gratuluje
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.