Wg mnie żeby sie tu cos ruszyło ktoś musi wykorzystać spółkę do wejścia na giełdę tylnymi drzwiami. Coś jak w przypadku victori i aktualnie 01cyberatona. Innej opcji nie widzę na daną chwilę. Jak by sie miało coś wydarzyć to by sie wydarzyło. Prezes niestety sobie nie radzi. Gdzieś mi sie obiło o uszy, że są 'jacyś' zainteresowani wejściem w virtuala:)
"może na forum ci się obiło o uszy" bo hanys705 wchodził jeszcze po 0,03 i wołał, że to okazja :))))))))))))))))))))))))))))))). Ciekawe, czy nadal uważa, że powstanie film 3D, bo dotychczas święcie wierzył w Kunickiego :))))
Tak więc Bobi, widzisz że na pokładzie ściem Kunickiego jest zainteresowany akcjonariat.
Najważniejsze, ze na forum przesiaduje niestrudzonym 444, który od 6 lat tylko pisze na rożnych wątkach, w tym Visiona i na przemian odradza i przestarzega, po straszeńie KNFem z jego pozdrawianiem włącznie :) Taka nasza forumowy maskotka :)))))
Własnie co jeszcze tu robi? Spółka nadaje sie już tylko do wykorzystania do wejścia 'innej' firmy na giełde tylnymi drzwiami. Innej szansy nie ma. No chyba że prezio se kamere zakupi i zacznie kręcić imprezy okolicznościowe.
Odnalazło się towarzystwo "wiecznej nadziei" :)) i sobie wtóruje Jaki to problem wprowadzić jakakolwiek spółkę od nowa na NC, aby trzeba się łapać za Kunikowe padło?
Problemem jest znaleźć akcjonariuszy, którzy wyłożą kase na niezwykle atrakcyjne akcje z parkietu NC. W przypadku jaki opisałem firma zyskuje bardzo ciekawy akcjonariat, który wytrzymał tu spadki do 1gr. A to stanowi wartość samą w sobie :)
Nie dawno było słychać plotki jakoby był ktoś zainteresowany takim rozwojem spraw na viv. Zaciekawiło mnie to, bo jakiś czas temu trzymałem równie dziadowskie akcje victoria, które to zmieniły właściciela i jako 01cyberaton dały już nieźle zarobić, a wydaje sie, że to poczatek. No ale na temat.. dziękuję ;)
Cytat: „Taka zajadłość nie leży w charakterze Polaka i Słowianina w ogólności”. O co chlopie ci chodzi i jaki masz cel? Rozumiem dyskusje rzeczowe na temat spółki (o które tu trudno) rozumiem też osoby którym się 'marzą' wzrosty i koniec tej stagnacji. Ale co ty tu robisz 444?
Zaglądam ( to w odpowiedzi ). Jeśli Kunicki odessał z pieniędzy akcjonariuszy tylko w ostatnim roku ok. 6 mln PLN, to trochę dużo jak na bezczynną od LAT spółkę, nie uważasz ? Nawiązuję z dozą ironii do takich elementów, na przekór zaślepieniu kilku w rodzaju visioner i jemu podobni.
Ps. To jak tam kolejna ściema jegomościa Kunickiego czyli inwestycja w Hamburgu? Podchodząc do tego tematu dwa lata temu zdawał sobie sprawę, że to będzie tylko przykrywka agonii visiona.
Niektórzy mają takie hobby, żeby pisać posty w internecie :)))) A że piszą gUpoty i gawiedź tylko ma polewkę, to już inna inszość :) Pisz dalej, Sherlocku :))))))