Tyle kupili ho ho 20ml akcji a oni biorą 20k czyli około 00.1% Pamiętacie jak pisali o skupie za 50 tyś śmiech a tu dodruk 7 ml lecą sobie a drobnych maią za debiiili.Won wyłudzacze z giełdy tylko emisje i obligacie
A ja wziąłem symbolicznie,choć nigdy akcji nie miałem, tak pod technikę za mały bonus z terry po cenie prezesa.Jak prezes kupi więcej to ja też kupie.Twój ruch prezesie!!!
Liczyłem na mocniejsze szarpnięcie i dobicie do 0.4xzł jeszcze w lipcu. Co nie zmienia faktu, że kurs był zdołowany i aktualna cena wciąż jest promocyjna. W mojej ocenie kurs powinien oscylować w granicach 0.40-0.50zł do końca roku.
Praktycznie co roku pojawia się podobny schemat... zjazd kursu w lecie a następnie wzrosty od sierpnia do listopada po 60-80%. Przeciągając prostą po ostatnich maksymalnych kursach wychodzi na to, że maksymalny poziom wzrostów to ~50gr, czyli wciąż ~100% do aktualnego kursu. I sądzę, że tam powoli zmierzamy ;)
1. Zarząd nie może kupować akcji przed publikacją raportu. 2. Umowa na 2mln PLN to kpina, gdzie kontrakty jak kilka lat temu na kilkadziesi ąt baniek? 3... tyle ze cena wtedy grubo ponad 1 pln akcja obecnie po 20gr nikt nie chce brac i sie nie dziwie przy tamk POTEZNYM REGRESIE