Walne dotyczy zupełnie czego innego. Żadnego komunikatu w związku z walnym nie będzie. Wykres, liniowy, niby wygląda jak z okolic 10.10.2013 ale już świecowy odmiennie. Trend spadkowy od listopada 2013 kontynuowany. Odbicie jednodniowe po tak silnych spadkach nie nastraja optymizmem. A po walnym to może walnąć ale kurs.
Zapisalem sie na walne, musza cos przynajmniej nasmarowac przed bo jak nie to bedzie tam taka rozpierducha jakich malo dlatego zgadzam sie, info na dniach
przypomnijcie sobie zeszloroczne WZ Nowi czlonkowie i to jacy, powiazani rodzinnie z glownym udzialowcem i z branza nieruchomosci. Klepanie po plecach przez prezesa 2 naszych kolegow "delegatow" i zapewnienia jak to za chwile bedzie super, kilka dni pozniej niespodziewane info o zakupie slawnej juz nieruchomosci, szal radosci akcjonariuszy na forum, i co wiecej ? ano kilka podbitek kilka zjazdow i rok zlecial.
mam nadzieje ze ktos z forum wybierze sie na walne i pozniej nam napisze na forum pare ciekawostek....dodatkowo mam nadzieje ze Kluba bedzie atakowany pytaniami....
Każdy interpretuje informacje po swojemu. Była o wyborze nowych członków RN, to posiadacze akcji, a przynajmniej ich spora część uważają, że to świetna wiadomość. A ja traktuję jako neutralną. Inny forumowicz pisze, że Kluba będzie atakowany pytaniami. Jeżeli nawet, to co z tego? I tak nie powie nic ponad to, co było w komunikatach. Inny z kolei, że jak nie będzie żadnego info, to na walnym szykuje się "rozpierducha". I co, przyjdą dresiarze i zdemolują lokal, Czy może zawiedzeni akcjonariusze będą krzyczeć i obrzucać błotem zarząd? Jeżeli nawet, to i tak nic się nie zmieni. A tak w ogóle to na walnym będzie pewnie garstka forumowiczów, albo jeszcze mniej i nic konkretnego nie dowiedzą się. Uważam, że powinni zjawić się ci sami, co przed rokiem i spytać prezesa, co im teraz ma do powiedzenia. Spojrzeć mu prosto w oczy, zobaczyć reakcję. Ale to też nic nie zmieni.