• Milestone Autor: ~elgiero [89.76.220.*]
    Milestone obecna kapitalizacja 137 milionów. Fundusze inwestycyjne zignorowały firmę (nie ma w akcjonariacie powyżej progu)

Braster obecna kapitalizacja niecałe 30 milionów. W akcjonariacie poważne fundusze. Niedawno wchodziły po 13 zł (obecnie ponizej 10 - tłamszą kurs bo chcą tanio w kolejnej, ostatniej emisji akcji dokupić)

decydujcie sami
  • Re: Milestone Autor: ~Kelt9 [87.204.198.*]
    MY już zdecydowaliśmy - zostajemy na MMD i Aedesie też z NewConnect ;-)

ten cały BRASTER już urósł z 3zł na prawiw 25 teraz jest w trendzie spadkowym nie dajcie się nabrać

http://stooq.pl/q/?s=bra&c=mx&t=l&a=lg&b=1

BRA - 6,1%
    MMD + 5,4%
  • Re: Milestone Autor: ~elgiero [89.76.220.*]
    gratuluję decyzji

PS ale trochę się obawiam, bo nawet co do faktów nie potrafisz spojrzeć na cyfry
    Braster był już nawet nie po 25 zł, ale i po 34 ( sesja 7 kwietnia, intraday). Trochę różnica, prawda?
    A po osiągnięciu tych wycen późniejszy szybki spadek PONIŻEJ 10 ZŁ zawdzięczamy duszeniu kursu przez obecne w akcjonariacie TFI (ewenement na NC!) które w ten sposób 'negocjują;' sobie z Zarzadem spółki cenę finalnej emisji która planowana jest na wrzesień
  • Re: Milestone Autor: ~Jenny [65.111.164.*]
    Podaj po prostu link do waszego forum i każdy, kto będzie chciał skorzystać w twojej - jak rozumiem promocji - to sobie tam wejdzie i pogada. To jest forum Milestone'a, którego akcje ci polecam. Lepiej zapewne na tym wyjdziesz.
  • Re: Milestone Autor: ~Weronika [95.154.250.*]
    O, właśnie, daj linka to będę wiedziała, gdzie nie wchodzić :)
    Właśnie to samo chciałam napisać. Jedna spółka we wzroście, druga w spadku. Cholera, którą by tu wybrać i dlaczego Milestone?
  • Re: Milestone Autor: ~Jenny [65.111.164.*]
    Źle kolega trafił z tą reklamą, bo tutaj siedzą akcjonariusze-fanatycy Milestone'a :) W pozytywnym tych słów znaczeniu, ma się rozumieć.

PS. Aż się boję, co zrobi z nim Weronika, gdy pojawi się i zobaczy, że znowu ktoś chce jej wcisnąć coś, co nie jest Milestonem ;-)
    Ej, przecież ja nie jestem taka straszna! :(

PS. Mam dziś dobry humor ;-)
    Skoro mamy decydować sami to zachowamy się wobec twojej spółki ambiwalentnie. Wiesz, ja pochodzę z gór, a tam jak coś się reklamuje to znaczy, że nikt tego nie chce.
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.