będą zmiany, ale najważniejsze - abyście nie walczyli z trendem, co mnie ciekawi to celność sygnałów, które podawał Paweł Juś, nie sądzę żeby zgadywał, tym bardziej, że na Petrolu podał wejście po 0,18 i wyjścia na 0,34.
Dnia 2014-07-07 o godz. 11:10 ~MM napisał(a): > będą zmiany, ale najważniejsze - abyście nie walczyli z trendem, co > mnie ciekawi to celność sygnałów, które podawał Paweł Juś, nie > sądzę żeby zgadywał, tym bardziej, że na Petrolu podał wejście po > 0,18 i wyjścia na 0,34. hę? hę???? bedzie dzisiaj +40 ??? czy dopiero jutro???
Jeśli chodzi o akcje Budpolu w posiadaniu to myślę że wielce prawdopodobne że Gant je sprzeda zaufanej osobie z "Grupy" . W tym wypadku to by było najrozsądniejsze bo miałby pieniądze na wypłaty dla prezesa itd:) A tak mógłby stracić je...i nic nie zyskać.
Obserwując to co dzieje się wokół budpolu trudno cokolwiek stwierdzić..Może to być gra pozorów.. Decyzja o emisji została podjęta po wycofaniu się inwestora..? Z samego Budpolu nie było żadnych złych informacji oprócz tego nieszczęsnego inwestora. Poza tym jeśli się nie mylę budpol ma majątek w odróżnieniu od Ganta. Myślę również że parę grubszych ryb ma wpakowaną tu kase w akcje w cenie znacznie wyższej niż obecny kurs i nie sądze by stracili bo obroty są od dawna mizerne.. na dzień dzisiejszy oceniam prawdopodobieństwo że jest inny inwestor na 70 %..
Po info które pokazało się na Gancie wynika że chcą przenieść prawa (Prawdopodobnie i Budpolu) na inwestora w zamian za doinwestowanie kwotą do 5milionów. Tylko kto jest teraz tym dobrym a kto złym prezesem???