• Co jest więcej wart ? Autor: ~mal [87.99.3.*]
    Budopol czy Gant
  • Re: Co jest więcej wart ? Autor: ~gral [217.36.220.*]
    To zależy czy masz na mysli sam majątek czy tylko kapitaly własne bo jeśli kapitały własne to więcej wart jest budopol.
  • tu zaraz 16 groszy z powrotem witamy Autor: ~kupiec [5.173.39.*]
    budopolek narazie w zapomnieniu
    ale odpali
  • KOMUNIKAT PODANY i okazuje się że.. Autor: ~MM [109.243.60.*]
    będą zmiany, ale najważniejsze - abyście nie walczyli z trendem, co mnie ciekawi to celność sygnałów, które podawał Paweł Juś, nie sądzę żeby zgadywał, tym bardziej, że na Petrolu podał wejście po 0,18 i wyjścia na 0,34.
  • to co paweł juś sadzi o budopolku???? hę? Autor: ~kupiec [5.173.39.*]
    Dnia 2014-07-07 o godz. 11:10 ~MM napisał(a):
    > będą zmiany, ale najważniejsze - abyście nie walczyli z trendem, co
    > mnie ciekawi to celność sygnałów, które podawał Paweł Juś, nie
    > sądzę żeby zgadywał, tym bardziej, że na Petrolu podał wejście po
    > 0,18 i wyjścia na 0,34.
    hę?
    hę????
    bedzie dzisiaj +40 ???
    czy dopiero jutro???
  • A co jesli Autor: ~inw [188.47.65.*]
    Jeśli chodzi o akcje Budpolu w posiadaniu to myślę że wielce prawdopodobne że Gant je sprzeda zaufanej osobie z "Grupy" . W tym wypadku to by było najrozsądniejsze bo miałby pieniądze na wypłaty dla prezesa itd:) A tak mógłby stracić je...i nic nie zyskać.
  • Re: A co jesli Autor: ~janek [95.40.35.*]
    I co dalej?Jak myslisz "inw."?jest jakis inny inwestor bo jakos w upadlosc trudno mi uwierzyc
  • Re: A co jesli Autor: ~inw [188.47.66.*]
    Obserwując to co dzieje się wokół budpolu trudno cokolwiek stwierdzić..Może to być gra pozorów.. Decyzja o emisji została podjęta po wycofaniu się inwestora..?
    Z samego Budpolu nie było żadnych złych informacji oprócz tego nieszczęsnego inwestora. Poza tym jeśli się nie mylę budpol ma majątek w odróżnieniu od Ganta.
    Myślę również że parę grubszych ryb ma wpakowaną tu kase w akcje w cenie znacznie wyższej niż obecny kurs i nie sądze by stracili bo obroty są od dawna mizerne.. na dzień dzisiejszy oceniam prawdopodobieństwo że jest inny inwestor na 70 %..
  • Re: A co jesli Autor: ~inw [188.47.123.*]
    Po info które pokazało się na Gancie wynika że chcą przenieść prawa (Prawdopodobnie i Budpolu) na inwestora w zamian za doinwestowanie kwotą do 5milionów. Tylko kto jest teraz tym dobrym a kto złym prezesem???
  • Re: A co jesli Autor: ~mal [87.99.3.*]
    a ja kupiłem sobie ganta po 0,22
[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.