• Strace wszystko :( Autor: ~mit [198.241.217.*]
    Nic dodac nie ujac..... :(

Przy takiej stracie to juz nawet nie oplaca sie sprzedawac :( dno...
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Dlaczego? Ogłosili bankructwo? Teraz pozostało tylko czekać
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~filantrop [83.9.25.*]
    przy 27 -28jest mocne wsparcie
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Mam pytanie czy ktoś próbował się kontaktować ze spółka? Choćby przez formularz kontaktowy na stronie mita?
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~mit [198.241.217.*]
    Do kkk:
    Zazdroszcze optymizmu, ale kurs, a zarazem ilosc kasy na koncie (ilosc akcji pomnozona przez cene akcji) jest dla mnie JEDYNYM, JEDYNYM wyznacznikiem. Koniec kropka.
  • A niby po co się z tą spółką kontaktować ? Kolejne bajdy chcesz usłyszeć Autor: ~Qwert [91.238.216.*]
    jw.
  • ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~sterw [195.47.201.*]
    ave bankruci
  • Re: ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~ger [89.73.66.*]
    GLADIATORZY
    to brzmi dumnie
    a efekt ten sam
  • Re: ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~nosferatu [178.252.11.*]
    Dnia 2014-07-04 o godz. 08:27 ~sterw napisał(a):
    > ave bankruci

ja jestem ubrany po 0,60 ale nie łudź się, nie kupisz ode mnie po obecnej cenie niech sobie nawet na 10 groszy poleci to i tak bede trzymal
  • Re: ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    Tak czy inaczej zarząd powinien się wstydzić, że mimo dobrej kondycji i potencjału dopuścił do takiego zdołowania oraz umieszczenia spółki na liście alertów. Gdyby mieli choć trochę honoru i rozsądku, powinni się upokorzyć i wytłumaczyć; jeśli nie przed akcjonariuszami, to przynajmniej sami przed sobą!!
  • Re: ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~sterw [195.47.201.*]
    jestem ZA a nawet przeciw.uważam ze przy stracie wartosci 70% wartisci ceny akcji
    spolka powinna oglosic przumusowy byback ktory pozwollil by na odrobienie czesci straty malym inwestorom NIESTETY prawo nie przewiduje takiej mozliwosci.
    Liczylem wczoraj pobieznie pewne wartosaci.
    Aktualna kapitalizacja wynosi 50 baniek KOn kapital obrotowy netto 16milionow bodajze
    50=16???? !!!!!!
    przy cenie bodaj _15 groszy- kapitalizacja zbliza sie do 19 mln

19=16 1!!!

I taka cene od 10 do 17 groszy mozna uznac za atrakcyjny poziom do kupna moim zdaniem of course.

Ale hello pojawily sie jakies alerty gielda ewolujje.Jestem daleki od tematu.Czyli co bedzie scalenie akcji?????naychmiast juz??? a gdy spolka pojdzie w rok do 1 zl juz scalenia nie ma? Ktos jest w temacie nie ch cos wpisze bo dla mnie nowosc.
    Scalenie rozumiem przez to zmniejszenie liczby akcji w obrocie +zwiekszenie ceny akcji,ciekawy przepis.TA firma ma wieksze mozliwosci niz wyceny groszowe,kiedys PPWK kosztowalo i 11 zl.
  • Re: ubrani po 60 gr wystąp Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Warto teraz zachować zimną krew i nie panikować. Firma generuje zyski, zeszłoroczna rekomendacja też nie była z powietrza. Zobaczycie, że po scaleniu jak wróci w następnym kwartale na notowania ciągłe będzie odbicie.
  • a ja mam za mało i za tanio, Autor: ceje [83.13.100.*]
    w wyniku wielokrotnego obracania przy uśrednianiu wychodzi mi, że mi się kupować to właśnie zacznie opłacać przy 23 groszach, choć jakby było po 17 to też sobie kupię.
  • Re: a ja mam za mało i za tanio, Autor: ~Walduś [193.238.42.*]
    Dnia 2014-07-09 o godz. 10:42 ceje napisał(a):
    > w wyniku wielokrotnego obracania przy uśrednianiu wychodzi mi, że mi się
    > kupować to właśnie zacznie opłacać przy 23 groszach, choć jakby było
    > po 17 to też sobie kupię.

ja tak myślę ustawić się na kupno na 0,22 nieduży pakiecik jakieś 50k akcji, tak z drugiej strony kto wyprzedaje po obecnej cenie że mu się to opłaca ?
  • Re: a ja mam za mało i za tanio, Autor: ~sterw [195.47.201.*]
    kto wyprzedaje leszcz spanikowany ktory boi sie dalszych spadkow i chce ratowac kase i goscie ktorzy zdaja sobie sprawe jaka jest wartosc tych akcji.Zawsze jest ktos kto sprzedaje i ktos kto kupuje prawo podazy popytu ,jesli popyt przewyzsza podaz są wzrosty i odwrotnie.Dla Ciebie 20 gr to jest zaj...... tanio a akcje moga byc zaj.... drogie tyle ze nie masz o tym pojecia na tym polega cala magia gie;ldy.Akcje ktore sa warte 70 zl moga byc tansze niz te kosztujace 20 gr.
  • Re: a ja mam za mało i za tanio, Autor: ~jamajka [109.163.234.*]
    Dnia 2014-07-09 o godz. 14:48 ~sterw napisał(a):
    > kto wyprzedaje leszcz spanikowany ktory boi sie dalszych spadkow i chce
    > ratowac kase i goscie ktorzy zdaja sobie sprawe jaka jest wartosc tych
    > akcji.Zawsze jest ktos kto sprzedaje i ktos kto kupuje prawo podazy popytu
    > ,jesli popyt przewyzsza podaz są wzrosty i odwrotnie.Dla Ciebie 20 gr to
    > jest zaj...... tanio a akcje moga byc zaj.... drogie tyle ze nie masz
    > o tym pojecia na tym polega cala magia gie;ldy.Akcje ktore sa warte 70 zl
    > moga byc tansze niz te kosztujace 20 gr.

ta, ty jestes fachowiec co wszystkie rozumy pozjadal i masz pojecie na czym ta cala gielda polega, majac odpowiednia ilosc akcji i gotówki mozna kursem sterowac tracac tylko na prowizji , pozniej jak leszczynie wcisniesz akcje po podbitce to i tak wychodzisz na swoje wiec nie pieprzrzrzrzrz mi tu o podazy i popycie
    a kto ci broni wyciskac,wyciskaj az ci jadra spuchna jesli cie stac ,nie znam nikogo kto na takim procederze dorobil sie kasy chodz zapewne tacy fachowcy sa.Jedyna sensowna strategia dotyczaca spekulacji jaka znam jest inside trading
    wlasciwie "znam".Jedną pania ,zwiazana z pc guardem ktora na spekulacji jakies 9 lat temu zarobila kilka milionow zl,skazana nieprawomocnym wyrokiem.Z tego co pamietam cena akcji wynosila na szczycie jakies 400 zl dzis 1 zl
  • Re: a ja mam za mało i za tanio, Autor: ~Jendrek [178.252.11.*]
    Dnia 2014-07-10 o godz. 12:28 ~sterw napisał(a):
    > wlasciwie "znam".Jedną pania ,zwiazana z pc guardem
    > ktora na spekulacji jakies 9 lat temu zarobila kilka milionow zl,skazana
    > nieprawomocnym wyrokiem.Z tego co pamietam cena akcji wynosila na szczycie
    > jakies 400 zl dzis 1 zl

no i czego to dowodzi, że pewnie takich przypadkow jest wiecej tylko nie tak latwo to udowodnic , ja tam tez nie wierze w do konca uczciwy obrot akcjami na gieldzie
  • Re: a ja mam za mało i za tanio, Autor: ~Sterw [178.36.133.*]
    kto powiedzial ze jest uczciwy,nie jestesmy dziecmi tam gdzie sa pieniadze zawsze beda kanty jest ich tu cala masa ale zakladanie ze wszystko na kantach sie opiera jest zaprzeczeniem zasady uczciwosci i dekalogu i musi doprowadzic w konsekwencji do upadku koniec kropka.
    Mit powoli zbliza sie do wartosci "godziwej"
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~oszukany [89.229.212.*]
    NIE TYLKO CK KUPOWAŁ PO 38 ZŁ JA TEŻ KUPIŁEM PO 38 GR 100 TYS SZT I WIEM ŻE PRZEGRAŁEM
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~krakus7 [31.174.61.*]
    Wczoraj mitek ładnie odbił. Prawie 3,5% to nie w kij dmuchał gdy szeroki tylko1.32%. Lecimy na 1 zł w przyszłym tygodniu
  • Re: Strace wszystko :( Autor: ~Pedro_Ximenez [178.18.16.*]
    Dnia 2014-07-12 o godz. 12:00 ~oszukany napisał(a):
    > NIE TYLKO CK KUPOWAŁ PO 38 ZŁ JA TEŻ KUPIŁEM PO 38 GR 100 TYS SZT I
    > WIEM ŻE PRZEGRAŁEM

ten caly ck to sie goofno zna, ja sie ustawilem na kupno 100k po 0,22 wtedy wezme bo jest to przyzwoita cena do zakupu najwyzej sie nie uda, tak poza tym to jestem zapakowany po 0,62
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~Sterw [178.36.141.*]
    Jesli przegrales raz zasanow sie chwile,jesli przegrales drugi i nie wiesz dlaczego zastanow sie miesiac ,jesli przegra;les w ten sam sposob po raz 3 wycofaj sie z tego biznesu.
    Gielda jest jedna ztrudniejszych gier wymyslonych przez czlowieka,nie jest dla kazdego istnieja duzo lepsze madrzejsze i pewniejsze sposoby na zdobycie czy zarobienie pieniedzy.Upieranie sie ze potrafie i nieprzywiazywanie wagi do ciaglej postepoujacej nauki moze miec tragiczne finansowe konsekwencje,
    Moja rada jest taka ,sproboj gry w pokera wyznacz sobie jakas sume i zobacz jak dlugo jestes w stanie utrzymac ją,jesli uda sie przez rok nie dokladajac nastepnej puli sproboj gry akcyjnej.
    Czy naprawde przegral;es te kase? W 2006 bylem jeszcze dosc swiezy na rynku kupilem MIt wtedy jeszcze PPWK po 7,50 zl akcje mialy straszny pęd ktos cos wiedzial,chodzily pogloski na rynku o nawigacji nikt jeszcze specjalnie nie wiedzial co tpo takiego.
    Akcje chodzily po 5 zl i na szczycie osiagnely bodaj 11 zl ja bralem po 7,50 lubilem ryzyko ale cala akcjaszybko sie skonczyla,parabola zmiotla cene z 11 zl do 5!!!
    Strata byla spora zwazywszy na skromne fundusze i utrzymywalem ją przez 3 lata akcji nie sprzedawalem.I coz sie stalo w roku czwartym ile pamietam cena podskoczyla nagle do.....20 zl za akcje.POjawila sie Navigo i ruszyl w praktyce pomysl nawigacji,zwykly łut szczecia ale jednak strata okazala sie zyskiem.Trzeba byc dobrej mysli,chodz zwykle tutaj to za mało.
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~Fazi [89.77.238.*]
    Piękna opowieść... szkoda, że niezbyt wiernie oddaje fakty;)). Skoro kupowałeś w 2006 po 7.5, to po 4 latach nie mogłeś sprzedać w okolicach 20zł, bo kurs nie przekraczał w tym roku 2zł : http://wykresy-walory.interia.pl/wykresy2.php?wlid=168&okresy=1500&typ=0&skala=1&size=2&rdz=0&srednia=1&wsk=1&porow=
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~sterw [195.47.201.*]
    sproboj za 10 lat opisac wydarzenie ktore zdarzy sie dzisiaj zobaczysz jaka bedzie dokladnosc o ile bedziesz cos pamietal.Gwarantuje ci ze te ceny mialy miejsce 6,60 i 20 zl na starym poczciwym PPWk
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~oszukany [89.229.218.*]
    sztuczna podbitka i dalej korekta
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~sterw [178.36.134.*]
    nie mozesz tego wiedziec.mozesz podjac pewna analize na podstawie obrotow jesli masz wiedze i doswiadczenie.MIt jest spolka spekulacyjna w ktorej parabole i nawroty cen zdarzaja sie cyklicznie i beda sie zdarzac
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~qrystek [178.252.11.*]
    Dnia 2014-08-19 o godz. 18:47 ~sterw napisał(a):
    > nie mozesz tego wiedziec.mozesz podjac pewna analize na podstawie obrotow
    > jesli masz wiedze i doswiadczenie.MIt jest spolka spekulacyjna w ktorej
    > parabole i nawroty cen zdarzaja sie cyklicznie i beda sie zdarzac

j/w madrze piszesz
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~YTO [89.229.218.*]
    CWANIAKI JAK ZBIJĄ NISKO BEDA CHCIELI ZAROBIC I KURS ODREAGUJE W GORE
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~abcdefg [83.30.137.*]
    taaaa jak scala i zejdzie z fixow
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~sterw [178.36.190.*]
    Mam nadzieje ze odrobisz czest strat ,byc moze wyjdziesz na swoje.Zycze tego.Pamietaj o jednym ,gdybys zainwestowal pieniadze po niewlasciwiej stronie glownego wahadla w spekulacyjny papier stracilbys wszytsko ,gwarantuje to.Pomyslnych lekcji
  • Re: Strace wszystko :( DO oszukanego Autor: ~sterw [178.36.15.*]
    prosze bardzo ,dalej gora.JAk widzisz jak sie ma 15 lat doswiadczenie to nie straszne nawet proroctwa księzy i chodzikow ksiezycowych.Duzej kasy
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.