Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ubrani po 60 gr wystąp

jestem ZA a nawet przeciw.uważam ze przy stracie wartosci 70% wartisci ceny akcji
spolka powinna oglosic przumusowy byback ktory pozwollil by na odrobienie czesci straty malym inwestorom NIESTETY prawo nie przewiduje takiej mozliwosci.
Liczylem wczoraj pobieznie pewne wartosaci.
Aktualna kapitalizacja wynosi 50 baniek KOn kapital obrotowy netto 16milionow bodajze
50=16???? !!!!!!
przy cenie bodaj _15 groszy- kapitalizacja zbliza sie do 19 mln

19=16 1!!!

I taka cene od 10 do 17 groszy mozna uznac za atrakcyjny poziom do kupna moim zdaniem of course.

Ale hello pojawily sie jakies alerty gielda ewolujje.Jestem daleki od tematu.Czyli co bedzie scalenie akcji?????naychmiast juz??? a gdy spolka pojdzie w rok do 1 zl juz scalenia nie ma? Ktos jest w temacie nie ch cos wpisze bo dla mnie nowosc.
Scalenie rozumiem przez to zmniejszenie liczby akcji w obrocie +zwiekszenie ceny akcji,ciekawy przepis.TA firma ma wieksze mozliwosci niz wyceny groszowe,kiedys PPWK kosztowalo i 11 zl.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.