Chłopie co ty pleciesz?! popatrz na kurs, cały czas ktoś sprzedaje i bo nie chce tego badziwia w portfelu. po 1zł caly czas jest dokładane. tu już tylko upadek i to pewnie rychły.
Uratował mnie od straty . Jak kurs był po 1.3 zł to doradzil sprzedaż Interbudu i kupno JHM. STRACIŁEM tutaj 20% i poszedłem na JHM . Tam są fundamenty i 50 % jest do wzięcia bez ryzyka ,tutaj to tylko spekulacja pod odbicie.
jhm to gniot i mimo dobrych fundamentów od roku kurs stoi w miejscu ciekawe dlaczego oczywiście kiedyś odbije ale to tak jak inne dobrze rokujące spółki za rok ?
hahahah gniot? człowieku poczytaj dzisiejszy raport o sprzedazy sprzedali ponad 700% wiecej niż rok temu a jeszcze 3 Q bedzie równei dobry
mozesz iśc tam i kupić za bezcen świętną spółkę albo liczyć ze ktoś doceni bankructwo interbudu i odbierze od ciebie goracy niz nie warty papier zamiast sie przyznac ze masz padlinę , która się spekuła zainteresuje pod 50 gr to zaklinasz rzeczywistość
interbudu nie mam, ale miałem i pewnie dokupię pod 50 gr o ile wcześniej nie odbije bo spekuła też musi czasami zarabiać, a co do jhm jak już sam stwierdziłeś ciągle świetne newsy tylko nie ma to od roku specjalnego wpływu na kurs. Oczywiście to wielka szkoda ale takich gniotów na GPW całe mnóstwo, bo rynek słaby :(