ja mam dużo akcji /pomimo że się skracałem po 35/ więc nie zostanę na żadnym peronie kibicuję spółce, mam nadzieję że będzie się rozwijać choć ostatni raport okresowy to był kubeł zimnej wody, dlatego w najbliższych kwartałach jestem raczej pesymistą i nie wierzę we wzrost kursu, bo nie ma do tego przesłanek w żadne spekuły też nie wierzę więc jesteśmy sami a wy jesteście tylko dobrzy w ględzeniu i paplaninie o 1 zł itp. to jak chcecie żeby rosło?
już nawet przygłupi michał - miszcz at, zrozumiał że tu jest i będzie kiszka
..oddaj szantrapo papier po 30 i wypad na Wig 20 lub podobny. koniec beczenia owco AF..a i tak widzę że idziesz w tym kierunku zlasowana mózgownico )) . takich pcheł tu nie potrzebujemy..
..swojego czasu ..niedawno.. robiłaś babo jago przytyk z ogromna pretensją że Michał stoi na 35 jako groszołap a tymczasem przyznajesz się po czasie że sama jesteś groszołapem bo to ty stałaś na 35..od dłuższego czasu i nadal używasz wulgarnych epitetów wobec Michała a wiadomo .że tylko leszczowi AF takie epitety są przypisane..ale jak się jest wywłoką o wątpliwej inteligencji to takie odwracanie kota ogonem to też przyjemność..może ktoś uwierzy.. a kto może mieszać w Świdnicy ?? ..ano przynajmniej jedna świnia..
widzę łajzo że nie możesz przeżyć że pitolisz o odpałach od grudnia a tu nic poza jedną gigantyczną kompromitacją twoją gdzie twoja spekuła z fluida, gdzie twoje sygnały, wskaźniki i inne at bzdety? jesteś malutkim kmiotkiem giełdowym który nawet nie wie dlaczego nikt tu nie chce zaryzykować spekulacji ja wiem i dlatego jestem prawie pewny że nic tu nie będzie w tym roku a ty możesz tylko majaczyć o at, tyle ci zostało leszczu smutny
to że jesteś wybitnym nieudacznikiem i masz zerowe pojęcie o giełdzie to wiedziałem ale cytując wpisy jakiegoś buraka i prymitywa okazuje się że jesteś dodatkowo jednakoż prymitywem żenada brakuje wam argumentów?
podajcie choć jeden powód dlaczego to ma rosnąć bo ja znam conajmniej kilka w tym jeden kluczowy, dlaczego rosnąć nie będzie tylko please nie pisz mi o spekule, już dość twoich kompromitacji o at nawet nie musisz bo ta jest w strzępach
Dnia 2014-07-05 o godz. 09:56 ~omega napisał(a): > to że jesteś wybitnym nieudacznikiem i masz zerowe pojęcie o giełdzie > to wiedziałem > ale cytując wpisy jakiegoś buraka i prymitywa okazuje się że jesteś > dodatkowo jednakoż prymitywem > żenada > brakuje wam argumentów? > > podajcie choć jeden powód dlaczego to ma rosnąć bo ja znam conajmniej > kilka w tym jeden kluczowy, dlaczego rosnąć nie będzie > tylko please nie pisz mi o spekule, już dość twoich kompromitacji
> o at nawet nie musisz bo ta jest w strzępach pasi?
Dnia 2014-07-09 o godz. 14:01 ~mati napisał(a): > Dnia 2014-07-05 o godz. 09:56 ~omega napisał(a): > > to że jesteś wybitnym nieudacznikiem i masz zerowe pojęcie o > giełdzie > > to wiedziałem > > ale cytując wpisy jakiegoś buraka i prymitywa okazuje się że > jesteś > > dodatkowo jednakoż prymitywem > > żenada > > brakuje wam argumentów? > > > > podajcie choć jeden powód dlaczego to ma rosnąć bo ja znam > conajmniej > > kilka w tym jeden kluczowy, dlaczego rosnąć nie będzie > > tylko please nie pisz mi o spekule, już dość twoich kompromitacji > > > o at nawet nie musisz bo ta jest w strzępach > pasi?