• Prośba do Tadka Autor: ~ktoś [81.219.165.*]
    Nie usuwaj Tadek, bo to dobrze nie świadczy o Twoich intencjach. Rozpisałeś się na UNITED wiec odpowiedź mi na proste pytanie, bo tracisz wiarygodność.
    Co łączy PMI z UNITED?
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~Tadek [77.254.156.*]
    mój email znajdziesz w forum.Musisz się przedstawić z imienia nazwiska i podać tel odnajdywalny w sieci i tyle
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~ktoś [81.219.165.*]
    Czytając tutaj Twoje wątki można dojść do wniosku, że jesteś osobą prawdomówną i rzetelną a nawet jakimś autorytetem.
    Powtarzam, ,napisz proszę co te 2 spółki mają ze sobą wspólnego.....
    Im szybciej odpiszesz tym szybciej ja stąd zniknę.
    Nie jestem w stanie fizyczne znaleźć Twojego maila, bo wpisów masz tysiące a wyszukiwarka nie pomaga...
    Dawaj tutaj adres albo po prostu odpisz.
    Czy to są jakieś tajne powiązania, o których nie możesz pisać?
    Obecnie po sprzedazy akcji przez globala i wniosku o upadłość idm jaka takich powiązań papierowych nie ma bo każdy się czyścił od idm a i global ze względu na fatalny raport i uwikłania united w idm ze względów bezpieczeństwa musial sprzedać akcjie united.Tyle w forum.Ale sprawa PMI toczy się od roku i przez ten cza były zbierane informacje
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~Matoł [95.41.19.*]
    Tadek trzymaj się !!!!
    Dnia 2014-07-02 o godz. 16:40 ~Tadek napisał(a):
    > Obecnie po sprzedazy akcji przez globala i wniosku o upadłość idm jaka
    > takich powiązań papierowych nie ma bo każdy się czyścił od idm a i
    > global ze względu na fatalny raport i uwikłania united w idm ze
    > względów bezpieczeństwa musial sprzedać akcjie united.Tyle w forum.Ale
    > sprawa PMI toczy się od roku i przez ten cza były zbierane informacje

'Jako takich powiązań nie ma' to ja rozumiem, że nie ma żadnych.
    'Obecnie po ....... i wniosku o upadłość idm" - tego nie rozumiem, tzn., że jakby nie było wniosku o upadłość to powiązania by zostały?
    "Ale sprawa PMI toczy się od roku i przez ten cza były zbierane informacje" - i tu zdanie zaczyna się od ale. Piszesz w czasie przeszłym, że informacje były zbierane wiec rozumiem, że mimo wszystko tam też nie znalazłeś żadnych powiązań.
    Czy dobrze interpretuję?
    Każdy interpretuje jak chce.Oczywiste jest że działalności nie można odkreślić grubą kreską bo dokumenty i transakcje są sprawdzalne 10 lat i to co teraz się nie liczy tylko ten okres.Pozatym pewnych nawyków trudno się pozbyć.Kolega pisał na forum że ABW prowadzi sprawę przeciw PMI.To zależy jak sprawy się potoczą czy zawężą temat czy rozwiną.Widac że ktoś czeka czy się rozwiną czy nie i dlatego takie kursy i obroty znikome.Jeżeli faktycznie ktoś się tym zajął to może być różnie.Pytałeś czy jest coś tajemniczego o czym nie można pisać.Oczywiście tu wszystko jest tajemnicze i na kilku innych spółkach też a więc żeby grać powinieneś dażyć do poznania tych tajemnic ale radzę nie bo będziesz mial dylematy chyba że jeszcze nie wisisz na haku z wysoką przeciętną- tylko chcesz wejść.Ale jak widzisz tajemnicę w spółkach to lepiej kup tą bez tajemnic.Ja żałuję że coś się dowiedziałem bo po co mi to ale to ich wina bo nie było jasno
    Ale powiem ci że oni bardzo bardzo żałują że mieli tajemnice bo interesy kręciły się bardzo ale ktoś przekombinował
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~klątwa [164.127.187.*]
    no to Tadek jest nadzieja , czy nie?
    Nadzieja zawsze jest ale widać nie ma woli.Wydaje się że strony muszą się porozumieć aby otwarto notowania ale tak naprawdę to Devo przejmując PMI powinno sobie zdawać sprawę czy dadzą radę a widać sami nie dadzą a TM jak będzie chciał to pomoże a jak nie-to nie i co mu zrobisz.Jeden nadaje na drugiego ale pewnie żaden żadnego nie ruszy bo mają haki na siebie i tyle.Bez dogadania nie ma mowy.
    Dlatego nie należy czekać tylko zgłosić na PG i oni oczyszczą i ruszymy nawet na plusie
    Tylko znowu problem bo jak PG to nie samo PMI pójdzie
    Ale co nas to obchodzi-my mamy PMI
    Bez ugody lub PG piach.Niech Nwa postraszy ich tym.Osobna sprawa to działalność.Jakby miało ruszyć to możnaby budować wartość spółki w międzyczasie a tu kicha
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~janko [198.136.50.*]
    Tadek co to jest PG ?
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~klątwa [164.127.100.*]
    Policja Gospodarcza
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~klątwa [164.127.100.*]
    Tadek --Miłosz cos pisał , że Sledzik chciałby sie dogadać.
    Co sugerujesz , ze śledzik ma haki na braci, dlatego ich na saluny nie biora?
  • Re: Prośba do Tadka Autor: ~xx [83.26.138.*]
    nio
  • Taka ciekawostka Autor: ~Tadek [77.254.156.*]
    Coś mi się widzi że global poległ na całego i kombinuje z Patrowiczem aby podciągnął kursik aby pozbyć się badziewia.Oczywiście nie za darmo kupno akcji innych za nazwisko.To moje subiektywne spostrzeżenie
  • Re: Taka ciekawostka Autor: ~klątwa [109.243.51.*]
    Miluh---a gdzieś ty jest, nic nie piszesz?
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.