Każdy interpretuje jak chce.Oczywiste jest że działalności nie można odkreślić grubą kreską bo dokumenty i transakcje są sprawdzalne 10 lat i to co teraz się nie liczy tylko ten okres.Pozatym pewnych nawyków trudno się pozbyć.Kolega pisał na forum że ABW prowadzi sprawę przeciw PMI.To zależy jak sprawy się potoczą czy zawężą temat czy rozwiną.Widac że ktoś czeka czy się rozwiną czy nie i dlatego takie kursy i obroty znikome.Jeżeli faktycznie ktoś się tym zajął to może być różnie.Pytałeś czy jest coś tajemniczego o czym nie można pisać.Oczywiście tu wszystko jest tajemnicze i na kilku innych spółkach też a więc żeby grać powinieneś dażyć do poznania tych tajemnic ale radzę nie bo będziesz mial dylematy chyba że jeszcze nie wisisz na haku z wysoką przeciętną- tylko chcesz wejść.Ale jak widzisz tajemnicę w spółkach to lepiej kup tą bez tajemnic.Ja żałuję że coś się dowiedziałem bo po co mi to ale to ich wina bo nie było jasno
Ale powiem ci że oni bardzo bardzo żałują że mieli tajemnice bo interesy kręciły się bardzo ale ktoś przekombinował