w chwili obecnej działa tam komornik na wniosek wierzyciela na kwot 18 tys zł ale digate S.A jest posiadaczem digate inetractive i tego nie wyprowadzili !
czy nie jest tak ze obligatariusze w porozumieniu naprawde dostali oferte 10 gr za akcje bo mój znajomy ma te obligacje , czesc obligatariuszy stękało ze " jak to skoro cena na rynku to 3 gr " bo po tyle było nagle gdy kurs poszybował na 8 gr częsc inwestorów zczeło zmieniać zdanie , bo kurs smiało by poleciał na 20-30 gr bo bez komunukatu poleciał na 8 gr ... czy grochowiakowi nie zalezało na tym by strzepać obligatariuszy i przeciagać ? dlatego zadusili kurs w zarodku ?
pamietajcie ze grochowiak to znajomy bartela !
i teraz pytanie... o co chodzi ? czy wchodzi podmiot znajomy ? czy zalezy im na czasie ? kto ma jakies przemyslenia ?
napisałem prawde ale ale wg wartosci z raportu a te wiadomo sa zawyzone.
No dobra 375 tys ... plus obligacje na kwote 14 mln.. wiadomo ze rowicki nie odda kasy za nie ale ... gdyby ktos przejał społke mógłby sprzedac dług nawet chociazbyy za 30% a wiec prawie 4.5 mln zł... czy to włąsnie nie chodzi o to by trzymac kurs za ryj zeby obligatariusze sie nie zgodzili ? bo bedzie bartel miał i kossakowski przej... ?
otóż to... ta spółka mimo ze miałą zarząd który spie... wszystko wcale nie ma trudnej drogi zeby ja przejać za grosze i walczyc o kase.
Wystarczy ze ktos zbiera z rynku 3 mln akcji a to juz 15 % dodruk i ma 40 % akcji ma społke jest wiekszosciowym ma obligacje na 14 mln zł i 75 % akcji digate interactive .
tylko komu zależy na tym zeby tutaj był strach i niecheć ? bartelowi ? komuś kto ma chrapke na tą spółke ?
Otóż to... nawet już w KRS można znaleźć wpis z 6 lutego br. spółki o nazwie Gemio. Kto ją założył i dlaczego tak szybko po ucieczce z Digate? Czy ta spółka czasem nie przejęła kontraktów i klientów Digate Interactive?