• Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~bankrut [194.138.39.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1378336-GPW-zakwalifikowala-28-spolek-do-listy-alertow.html

Do list alertów dołączyło jeszcze 8 nowych firm. Są to: Drągowski, Drewex, Fam, Greeneco, Jupiter, MIT, Nortcoast oraz Swissmed.

Takze sobie nie pohandlujecie od wtorku na podwojnym fixingu!!!
    Syf totalny syf!!!
    Dobrze ze wyszedlem w ostatniej chwili, z mega duza strata ale uratowalem resztke kasy!!!
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~Walkermoon [87.207.76.*]
    Powiem ci tak, jakieś dwadzieścia lat temu,byłem w podobnej sytuacji. Żal, ściskał mnie za gardło i nie tylko. Wtedy to zadałem sobie pytanie, które i ty dziś zadać sobie musisz, a mianowicie, czy odejdę jak zbity pies z podkulonym ogonem, czy też zacznę się uczyć jak można zarabiać na giełdzie. Skoro tu jestem, to znasz odpowiedź na to pytanie. Ta lekcja pokory niestety, może okazać się dla ciebie czymś, dobrym, jeśli tylko inaczej na tą sytuacje spojrzysz. Jeśli zechcesz się uczyć i że tak powiem dojrzejesz do tej decyzji na poważnie, to przypomnij się, a ja ci pomogę. Podam literaturę, odpowiem na pytania, jednym słowem rzucam ci koło ratunkowe. Wszystko zależy teraz od ciebie.

Chodzik Księżycowy
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~Lancet [83.26.139.*]
    a na podwójnym to spółki już tylko spadają ?
  • Za chwilę jedno scalanie akcji okaże się za mało. Najlepiej niech całą Autor: ~Qwert [91.238.216.*]
    tę makulaturę scalą w jedną akcję i niech Piechocki ją sobie kupi.
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~luk [77.255.106.*]
    podwojny fixing nie jest taki zly
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~mm [193.16.255.*]
    Dnia 2014-06-27 o godz. 11:26 ~luk napisał(a):
    > podwojny fixing nie jest taki zly

tez tak uwazam, skonczy sie zwalanie kursu 1 akcją.
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~vbg [83.27.243.*]
    Kiedy kol Krakus po dogłębnej analizie Chodzika Księżycowego napisał te słowa

Zobacz wątki dotyczące MIT Mobile Internet Technology
    Zobacz profil MIT Mobile Internet Technology
    Autor: ~krakus7 [5.173.28.*] 2014-06-12 11:22
    Re: no to mamy chyba zmianę trendu ??
    Dobrałem dziś po 42 i czekam. Mknijmy do nieba.

To vbg odpisał mu tak

Zobacz wątki dotyczące MIT Mobile Internet Technology
    Zobacz profil MIT Mobile Internet Technology
    Autor: ~vbg [83.29.4.*] 2014-06-12 13:55
    Re: no to mamy chyba zmianę trendu ??
    To pójdziesz razem z chodzikiem po śmietnikach.

I jest tak jak pisałem tylko że ta pokraka Chodzik już zapomniał jak ogłaszał moment kupna na Micie ale ten popapraniec zawsze pamięta tylko to co chce ,
    No i to jest właśnie zwykły i na dodatek chamski przykład kłamstwa jaki się tu pod moim adresem wypisuje.
    Owszem, kilka dni temu kupiłem MIT, pisząc jednocześnie, że jest to tylko i wyłącznie odreagowanie. Trwało dwa dni a mnie się akurat udało kupić na samym dołu i sprzedać na samej górce, co jak mniemam było zwykłym przypadkiem. Wziąłem ze stołu 7% i natychmiast zabawki zabrałem.
    A jak sprzedałem, to od razu tutaj wszedłem i chciałem o tym napisać i co się wtedy stało ?
    Ano właśnie forum było nieczynne, bo wprowadzali zmiany, które zresztą sami widzicie.
    Musiałem się niestety zarejestrować jako Walkermoon.
    I teraz moge ci brachu odpowiedzieć, że zaraz jak tylko się zarejestrowałem, natychmiast napisałem, że moje wejście było dwudniowe i dalej pisałem, że MIT skończy marnie. Tak więc jesteś zwykłym dupkiem kłamliwym i tyle mam ci d tej materii do powiedzenia.
    Każdy to sobie zresztą może sprawdzić, wystarczy poświęcić na to 10 minut.

Chodzik Księżycowy
    I jeszcze jedno, nie tak dawno pisałem, że gdyby te akcje kosztowały 20 groszy, to i tak bym się bardzo poważnie zastanawiał nad ich kupowaniem.
    Nie mam nic przeciwko krytyce mojej osoby, wszak krytykować może każdy i większość głupców to czyni, ale nie zniosę jak się o mnie wygaduje zwykłe kłamstwa. Właśnie przez to co pisaliście o mnie wcześniej, wielu nie podjęło decyzji o sprzedaży i teraz zostanie z tym
    Badziewiem do końca swoich albo MITU dni.
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~lk [164.126.119.*]
    dopiero się zacznie......
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~ed [37.30.40.*]
    no i mamy panike chodzik obsrany po pachy,hehe,dobrodziej jeden.
    Ed,
    ty sobie gęby Chodzikiem Księżycowym nie wycieraj.
    Weź się za naukę, to pogadamy, bo na razie to nie ma o czym.

CK
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: leprikon [109.95.204.*]
    CK podaj literature. Dzieki Pozdr
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~do_CK [94.242.246.*]
    widze ze w dalszym ciagu probujesz robic z siebie wielkiego analityka gieldowego w zwiazku z tym mam do ciebie proste pytanie, nie sluchalem i kupilem Mit po 0,70 fakt faktem ze wtopilem, jakie widzisz wyjscie z sytuacji w tej chwili, sprzedac ze strata i ratowac resztki kapitalu czy czekac az twor zwany mitem odbije na wyzsze poziomy, wykaz sie swoja wielka wiedza w zakresie inwestowania na gieldzie i odpowiedz

Pzdr
  • Re: Od 1 lipca MIT podwójny fixing Autor: ~vbg [83.29.7.*]
    Ten tuman już doradzał na HB POLSKA a jak tam uśredniał a jakie fale rozpisywał a jak wieścił minimum 5.80 zł w ciągu roku a spółka zbankrutowała - więc nie pytajcie tego nieudacznika bo to matoł nad matoły.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.