No i to jest właśnie zwykły i na dodatek chamski przykład kłamstwa jaki się tu pod moim adresem wypisuje.
Owszem, kilka dni temu kupiłem MIT, pisząc jednocześnie, że jest to tylko i wyłącznie odreagowanie. Trwało dwa dni a mnie się akurat udało kupić na samym dołu i sprzedać na samej górce, co jak mniemam było zwykłym przypadkiem. Wziąłem ze stołu 7% i natychmiast zabawki zabrałem.
A jak sprzedałem, to od razu tutaj wszedłem i chciałem o tym napisać i co się wtedy stało ?
Ano właśnie forum było nieczynne, bo wprowadzali zmiany, które zresztą sami widzicie.
Musiałem się niestety zarejestrować jako Walkermoon.
I teraz moge ci brachu odpowiedzieć, że zaraz jak tylko się zarejestrowałem, natychmiast napisałem, że moje wejście było dwudniowe i dalej pisałem, że MIT skończy marnie. Tak więc jesteś zwykłym dupkiem kłamliwym i tyle mam ci d tej materii do powiedzenia.
Każdy to sobie zresztą może sprawdzić, wystarczy poświęcić na to 10 minut.
Chodzik Księżycowy
I jeszcze jedno, nie tak dawno pisałem, że gdyby te akcje kosztowały 20 groszy, to i tak bym się bardzo poważnie zastanawiał nad ich kupowaniem.
Nie mam nic przeciwko krytyce mojej osoby, wszak krytykować może każdy i większość głupców to czyni, ale nie zniosę jak się o mnie wygaduje zwykłe kłamstwa. Właśnie przez to co pisaliście o mnie wcześniej, wielu nie podjęło decyzji o sprzedaży i teraz zostanie z tym
Badziewiem do końca swoich albo MITU dni.