• Panei i Panowie Autor: jacek_z_grochowa [83.15.91.*]
    Chyba wiecie, że mam furę akcji, gdzie przykładam się i ja do bujania (wyznaczam kierunki trendów). A teraz nie i wiem czy bujam jeszcze ja, czy ławica wybujała mnie. Widzę jeszcze co najmniej 2 graczy większych. W każdym razie odkupiłem sprzedaną część zebraną uprzednio z poziomu, o którym pisałem przed m-cami. Mój cel to nie dać przekroczyć tym razem kilkunastu groszy na kolejne 2-3 lata o ile galimatias w spółce się zakończy co i tak się prędzej czy późnij stanie. Tylko niski kurs zagwarantuje rozwój i "bicz boży" Tak jak ktoś pisał, przyznaję, że to nie stary zarząd tu rządzi :)
    ------------------
    Pozdr. wszystkich żywych - JAcek
    P.S nie mam czasu ostatnio pisać, na nawrotce coś tam z Kudowy Wam napisałem
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~street [193.200.47.*]
    no cie ubrali he he he he he he ,POT I ŁZY HE HE HE
    ale wtopa he he he
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~Bogdan [95.49.83.*]
    Witam Cie Jacku !

Wiedziałem , że tu jesteś znam Twoje techniki działania podpisuje się jako Bogdan ale jestem Twoim imiennikiem którego uczyłeś i dawałeś rady wiele lat temu z których bacznie korzystam ! Napisałem do Ciebie meila ale odpowiedzi nie dostałem !

Druga kwestia dotycząca kursu, jeżeli się zjawiasz w tym momencie.. to kur powinien przekroczyć te kilkanaście groszy w najbliższym czasie , troche straszysz ale w tym co piszesz jest alibi do Twoich słów ! Znam Cie !

• Re: Panei i Panowie Autor: ~adi [31.61.129.*]
    Oho... Skoro grochowiak cos takiego pisze laduje ! Tu bedzie jaaazda ! A galimatias to wlasnie sie skonczyl i grochowiak to wie !!!!!
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    Co wy pitolicie skoro to taki kozak to co to dla niego zebrać kilka Gr?!
    Ja czekam na jakieś komunikaty pozytywne lub negatywne obojętnie!
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~pan [83.24.43.*]
    Cały problem jest z tym, że zbyt łatwo tu przekroczyć 5%, co dla wielu tu siedzących to spory problem :)
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~street [193.200.47.*]
    ktos cos napisze a wy jak stado baranow:)TUTAJ PACHNIE UPADŁOŚCIĄ W/G MNIE!!
    STRATY,STRATY I JESZCZE RAZ STRATY,POZA TYM UPADEK KURSU --DOSLOWNIE NA TWARZ NIC WAM NIE MÓWI??wystarczy zerknąc na stronie bankiera..
    RÓBTA CO CHCETA -TO WASZ KESZ:))
  • Re: Panei i Panowieskoro Autor: ~adi [31.61.129.*]
    Skoro grochowiak pojawil sie w kluczowej gazie jestem pewien o wybicie na 10- 15 gr ! Jak to u niego straszy ze nie pozwoli przekroczyc kilkunastu groszy zeby nikt nie tgkal ale pisze zaraz ze moze sie to wydarzyc bo jie ma tykjo on na to wplyw zeby nienstac sie wiarygodnym na przyszlosc bo wie ze tak bedzie ! Als tu bedzie jazda !
  • Re: Panei i Panowieskoro Autor: ~street [193.200.47.*]
    ....Mój cel to nie dać przekroczyć tym razem kilkunastu groszy na kolejne 2-3 lata ....
    ugotował was na miękko I SIEBIE SAMEGO PEWNIE TEZ:))
    HE HE HE
  • Re: Panei i Panowieskoro Autor: ~pan [83.24.43.*]
    Kto policzy ile to jest 19% z 15 milionów?
  • Re: Panei i Panowieskoro Autor: ~adi [31.61.129.*]
    Ok 1.4 mln inteligencie.
  • Re: Panei i Panowieskoro Autor: ~xyz [83.31.39.*]
    19 procent z 15 milionow to nie jest 1,4 miliona tylko 2, 85 mln
  • Re: Panei i Panowie Autor: ~STREET [193.200.47.*]
    mozesz zaczac tapetowanie:) p. JACEK:))))
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.