Widzisz do czego doprowadziła twoja decyzja, zrzuciłeś akcje po 1gr, udowadniając wszystkim że spółka zionie ostatnim tchem. Popatrz na kurs , jak dzięki twojej decyzji wygląda, teraz każdy wie do czego byli ci potrzebni akcjonariusze.
Powinni na wszystkich portalach a najlepiej w tv streścić jak prezes sam dobija kurs który jest już na dnie.
A co jak teraz wam braknie, już niema 1gr, niema jak sypać.
Jaka jest kondycja waszej spółki że ratujecie się zrzutem akcji po 1gr, nie macie 48tyś złoty.
Nie zdążą. To jest już ostateczna rozgrywka i zwijanie manatek. Ludzie są tak ślepi, głupi, nie wiem już sam... że to kupują.
Prezes oprócz nachapania się z sutej pensji, wyprowadzenia kasy poprzez Intoxicate z pominięciem wieloletnich wierzycieli, ma jeszcze spory kapitał w akcjach. Przecież normalne jest, że nie będzie naświetlał tragicznej sytuacji spółki, bo inaczej ten najdurniejszy leszcz, który teraz kupuje po 1 groszu by tego nie łyknął. Nie napisze, że sprzedał akcje, bo chciał je po prostu spieniężyć przed plajtą, stąd bajka o pożyczce.
Dnia 2014-06-26 o godz. 11:55 ~wujek napisał(a): > Nie zdążą. To jest już ostateczna rozgrywka i zwijanie manatek. Ludzie > są tak ślepi, głupi, nie wiem już sam... że to kupują. > > Prezes oprócz nachapania się z sutej pensji, wyprowadzenia kasy poprzez > Intoxicate z pominięciem wieloletnich wierzycieli, ma jeszcze spory > kapitał w akcjach. Przecież normalne jest, że nie będzie naświetlał > tragicznej sytuacji spółki, bo inaczej ten najdurniejszy leszcz, który > teraz kupuje po 1 groszu by tego nie łyknął. Nie napisze, że sprzedał > akcje, bo chciał je po prostu spieniężyć przed plajtą, stąd bajka o > pożyczce.
To reszty już nie spienięży a ma 30mln , frenkiel i sloma też zostaną z makulaturą.
Który z was kupił dziś 2mln akcji idał to na 2gr, desperacja czy co.
Do wujków,2015 i innej maści z tego zapyziałego forum ,ale się ostatnio mocno produkujecie i wam to pozytywnie wychodzi może prezes dalej wam nie zapłacił zaległej pensyjki ,aż dziw bierze ,że tak wam się chce pisać i ujadać dzień w dzień :))).Gra była też było żle gry nie będzie też lipa ,czyli wodospad i pusty arkusz po groszu.Spójrzcie sobie na ten cały rynek ,a wszystkie gniociuchy z new wałka gdzie są tak samo jak spólka pana hipcio i jego funfla amen.
Tez mam kupione po2gr i się nie produkuje tylko oceniam co się stało, mam prawo a ty widocznie jesteś zaślepiony i żyjesz nadzieją. A inni może się produkują z radości, ich sprawa. Teraz to się nazywa finalizowanie produkcji.