• Żenujące Autor: ~Sabath [31.135.192.*]
    To lekko żenujące. Liczący na zyski w debiucie wyprzedają akcje; 55 transakcji z wolumenem 100 tys czyli każda transakcja przeciętnie po 100 akcji czyli za 3tys.
    Nie byłoby tej żenującej podaży nie byłoby spadku , ale cóż kilkuset ludzi kupiło trochę akcji i wywalają akceptując drobną stratę, a wystarczyłoby potrzymać. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Żenujące Autor: ~ubrany [89.229.212.*]
    kupiło 170 inwestorów drobnych 100 tys szt. wiecej głupich nie znaleźli a teraz troche po 100 szt zbiera leszcz ale chce kupic jak najtaniej wiec kurs spada a obroty ......
  • Re: Żenujące Autor: ~slowplay [89.79.237.*]
    Zastanawia mnie dlaczego przy cenie na poziomie 8.2 eur/akcja we Frankfurcie notowania w Polsce zaczęły się blisko ceny zapisu. Zastanawia mnie dlaczego nikt tego nie widział i od razu oddał ok 15% zysku. Przy tak "łebskich" inwestorach cieżko jest coś ugrać;-)
    kurs coraz niżej a wyprzedaż się wzmaga, dlaczego ??? chinole nam nie odpowiedzą oni oddali by nam kolejne akcje w emisji po 30 zł lub drożej ale już w polsce po tej cenie głupich nie znajdą
    Dnia 2014-06-23 o godz. 21:37 ~slowplay napisał(a):
    > Zastanawia mnie dlaczego przy cenie na poziomie 8.2 eur/akcja we
    > Frankfurcie notowania w Polsce zaczęły się blisko ceny zapisu.
    > Zastanawia mnie dlaczego nikt tego nie widział i od razu oddał ok 15%
    > zysku. Przy tak "łebskich" inwestorach cieżko jest coś
    > ugrać;-)
    kurs coraz niżej a wyprzedaż się wzmaga, dlaczego ??? chinole nam nie odpowiedzą oni oddali by nam kolejne akcje w emisji po 30 zł lub drożej ale już w polsce po tej cenie głupich nie znajdą
    Dnia 2014-06-23 o godz. 21:37 ~slowplay napisał(a):
    > Zastanawia mnie dlaczego przy cenie na poziomie 8.2 eur/akcja we
    > Frankfurcie notowania w Polsce zaczęły się blisko ceny zapisu.
    > Zastanawia mnie dlaczego nikt tego nie widział i od razu oddał ok 15%
    > zysku. Przy tak "łebskich" inwestorach cieżko jest coś
    > ugrać;-)
    kurs coraz niżej a wyprzedaż się wzmaga, dlaczego ??? chinole nam nie odpowiedzą oni oddali by nam kolejne akcje w emisji po 30 zł lub drożej ale już w Polsce po tej cenie głupich nie znajdą
  • Re: Żenujące Autor: ~ytu [89.229.218.*]
    gumis
  • To inwestycja przynajmniej na 12 lat ::) Autor: ~Sylwek [91.216.239.*]
    To inwestycja przynajmniej na 12 lat ::) Jak dobra Whisky :) Zamierzam trzymać, żz nabierze smaku i ceny :)
  • Re: To inwestycja przynajmniej na 12 lat ::) Autor: ~dsafsa [91.194.188.*]
    wierzysz, że ta spółka będzie tyle istnieć?
  • Re: To inwestycja przynajmniej na 12 lat ::) Autor: ~oszukanyBankrut [89.229.215.*]
    niech łobuzy spróbują jeszcze raz sprzedać akcje z emisji to i po 1 zł nikt syfa nie kupi a nie po 30 zł, jeszcze z rok i spółka zniknie z giełdy a ludzie nie zobaczą naWET GROSZA TAK KUPOWAĆ CHIŃSKO-NIEMIECKIE AKCJE.
  • Re: To inwestycja przynajmniej na 12 lat ::) Autor: ~ferdek [89.229.208.*]
    zamieszają i ubiorą leszcza po raz kolejny, teraz też napewno obserwują zachowanie kursu, tu dalej będzie spadać i nie ważne jakie spółka ma fundamenty - jak spadnie na 1 euro a niemcom bedzie się to opłacić to skupią reszte akcyjek ,,, bo tą spółką chińską bez przyszłości nigdy żaden fund ani wiekszy udziałowiec nigdy sie nie zainteresuje, tu ludzie bedą tylko tracić jak na MIT, PC GUARD lub innych szachrajskich spółkach których nie brakuje.
  • Re: Żenujące Autor: ~pppl [195.187.100.*]
    Chyba zenujace już nie jest. Dobrze wiedzieli, co robia ci wywalając na debiucie. Wystarczy poczytać artykuly jak się zachowują chińskie spolki i dlaczego na geildach europejskich wycneinane sa na poziomie c/z = 2 -4.
  • Re: Żenujące Autor: ~8zl [89.229.213.*]
    po 8 zł też sprzedacie
[x]
JJAUTO 0,00% 9,70 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.