Stron mamy 200-ście, z czego: - 80 to wklejone sprawozdanie za 2013 - 50 to formułki ustaw - 69 inne mniej lub bardziej ciekawe rzeczy - 1 najważniejsza dotycząca harmonogramu notować, mamy czas do 4 lipca by zaskórniaki znaleźć i opłacić PP :)
Lektury na 30 minut - podtrzymują to co wiemy od miesięcy czyli konsekwentnie do przodu. Wciąż uważam, że to bardzo dobre poziomy do zwiększania portfela a każda cena poniżej 20gr wydaje się dobrą okazją (i raczej możliwą podczas notowań PP). Widzę też szansę na dobranie w turze zapisów dodatkowych.
Jednak jedna rzecz mnie zaskoczyła (nie do końca pozytywnie), stwierdzili iż mają 21 dystrybutorów na dzień sporządzenia memorandum - a to oznaczałoby, że mimo iż nowy dochodzą to starzy odchodzą ? Bo przecież na koniec roku mieli bodajże 23.
Czekamy dalej na decyzję PARP. To będzie zielone światło;)
Z tymi dystrybutorami chyba nie są do końca ściśli, ale mi się zdaje że jednak ich nie ubywa tylko cyfry podają jakoś swobodnie. Natomiast jeśli chodzi o 21/23 to jest 21 dystrybutorów którzy mają 23 salony. A w tym wszystkim najważniejsze jest to, że ci ostatni są z dużych miast Warszawa, Kraków, Wrocław, co nie umniejszając małym miastom, jest istotną zmianą gatunkową, która zapewne znajdzie odzwierciedlenie w poziomie sprzedaży. Druga sprawa jest jednak taka, że w dużych miastach klientów jest więcej, kasy więcej, ale i też pokłady snobizmu kilka poziomów wyżej zawieszone. Oni muszą mieć specjalną ofertę, a nie kolumny budżetowe.
Jak się zadeklarowało to wypada publikować. Jak to mówią słowo ważniejsze od pieniędzy. Z drugiej jednak strony spółka ma gorący okres i chyba ważniejsze rzeczy na głowie niż publikacja materiałów, które bardzo niewiele wnoszą. Niemniej jednak czekamy na publikację lub jakiś komunikat.
chyba się zwiesili w czasie z tym raportem przez zamieszanie z pp :) Ale fajnie że jest :) Tylko dobrze świadczy o zarządzie pomimo tych wszystkich spraw które teraz ogarniają nie zapomnieli o nas :)
albatros ,planeta dzwięku, art-audio ,rtv max ,chillout studio, czyli 5 dystrybutorów doszło ! Pomimo tego że tam brakuje chyba dwóch ale myślę że to bardziej błąd pisarki a niżeli odeszli jacyś dystrybutorzy :) ( to tylko moje zdanie) Ważne jest to że w miesiąc mają 5 nowych jakby taka tendencja utrzymała się w następnych miesiącach to by było super :) albo do końca roku 50 punktów w sumie ! pzdr
No zobaczymy jak się wypowie politechnika na temat tych zestawów :) oni to już przemierzą , przebadają i na pewno ocenią i dają wskazówki co tam jeszcze poprawić :) Ale będą to ciekawe informacje :)