Nie ogarniam tej spółki :) Coś się dzieje, tylko nie wiadomo co :) Powinni przy_bać te 30% do góry i tak przez kilka dni, to ludziska w końcu dostrzegą kosiarki :)
Zarząd coś planuje...na pewno czytaliście, mi to kiedyś podał Paweł Juś, bardzo dokładnie sprawdziło się, miałem też od niego Petrola i też od 18gr do 34gr nie sądzę aby wiedział więcej, na pewno słyszeliście o nim i to sporo złego a tu okazuje się, że typy celne,ciekawe
Jakos mi tak weszło. Chciałem juz wczesniej sprzedac bo nie widziałem w tym nadziei, ale zmieniło sie to. Sam prowadze firme w branzy rolniczej i wiem na czym to polega. zrobilem dokladne rozpoznanie i zauwazyłem, ze uda sie tu jeszcze zarobić. Jestem cierpliwy i na co dzien zajmuje sie czym innym wiec nie sledze notowan na bieżąco. Informacja dla niedowiarkow: Agroma bedzie dalej istniec i radzi sobie coraz lepiej, kwestia czasu kiedy przełozy sie to na kurs.
Każdy pewnie czeka na impuls, ale z samej Agromy, albo na akcje spekuły. Tak to jest umieralnia i opadanie pod własnym cięzarem. Nie trzeba nikogo, kto ma choć średnie pojęcie przekonywać, ze jest mega tanio i w razie wybicia do wyjęcia są setki procent, ale brakuje odwagi, wiedzy, co w samej spółce...choć dalej działają i to też daje do myślenia, jako pozytyw. GUPI sam juz jestem :)
Bawić się można, nic to nie zmienia :) Czyjaś fanaberia, nic więcej :) A kilka razy już pytanie padło -dlaczego sami nie kupujecie, skoro taka rewelacyjna spółka i cena? :)
Najlepiej dla akcjonariuszy by było, gdyby sam Prezes Staszewski zaczął skupywać z rynku te akcje, albo jakiś inny podmiot, który zaangażowałby się w Agromę. Wszystko to jednak kwestia tego, czy Agroma na prostą wyszła/wyjdzie i kiedy.