• do stoika Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Czy kupiłeś już akcje? Mnie ten komunikat jeszcze nie przekonał i w dalszym ciągu czekam. Swoje wątpliwości wyłuszczyłem w jednym z wątków założonych przez gościa, co ma katar.
  • Re: do stoika Autor: ~apsik [213.156.106.*]
    To czekaj dalej zdrów. Abyś nie przedobrzył. Walka o akcje dopiero się zaczyna. Na pokładzie pozostali już tylko myślący.
  • Re: do stoika Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    powinieneś napisać wierzący zamiast myślący
  • Re: do stoika Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    nie, nie kupilem. W moim odczuciu ten komunikat niczym nie rozni sie od tych z zeszlego roku (uwazam nawet, ze tamte byly bardziej przekonujace). Zbyt duzo bylo tu finalnych informacji z ktorych nic nie wyniknelo. Jedyna informacja, ktora mnie przekona do zakupu (jesli zdaze oczywiscie) to taka w ktorej bedzie konkretnie powiedziane, ze srodki zostaly zaksiegowane na koncie Depen ewentualnie srodki zostaly przelane na konto sprzedajacego nieruchomosc, ktora Depend bedzie zarzadzal.
  • Re: do stoika Autor: ~Fifarafa [89.69.77.*]
    tak podejrzewałem, że Ci uciekło i stąd ten pesymizm...nie pamiętasz już pewnie jak pisałeś o dywergencjach i że się szykuje duży ruch?
  • Re: do stoika Autor: ~apsik [213.156.106.*]
    Teraz to są jedynie przedbiegi, po 20 czerwca będzie odcięcie od akcji. Ale jak gostek woli być kibicem - nie ma sprawy.
  • Re: do stoika Autor: ~pasza1 [193.105.122.*]
    Nie zapomniałem, o czym pisałem i nic mi nie uciekło. Kurs urół od ostatnich zamknięć raptem 5 gr i na razie nie idzie dalej. A 20 czerwca nic wielkiego się nie wydarzy.
  • Re: do stoika Autor: ~Fifarafa [89.70.9.*]
    pewnie tak samo byś napisał jakby urósł z 0,05 na 0,10...litości...proponuję procenty (w szerokim rozumieniu:)
  • Re: do stoika Autor: ~pasza1 [37.30.113.*]
    Odpowiem Ci tak. Jutro też jest sesja.
  • Re: do stoika Autor: ~Fifarafa [89.70.9.*]
    w zaufaniu zdradzę Ci, że w poniedziałek też jest...i we wtorek, środę, ale w czwartek nie ma...
  • Re: do stoika Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    od chwili zaprzestania dzialalnosci operacyjnej i skupieniu sie wylacznie na temacie kredytu, podbitek bylo tu juz wiele pod przerozne informacje. W miare uplywu czasu podbitki staly nizsze (i rzadsze) a i baza coraz nizej ustawiana.
    Nie wiem pasza czy pamietasz jeszcze czasy jak magiczne 60gr lizalo, ja pamietam tez w jak w zeszlym roku chlopaki na walne pojechali. Ilez nadziei wlal wtedy w nas pan prezes (obecni wtedy na walnym przekazywali nam co sie dzialo i jak prezes klepal chlopakow po plecach dodajac otuchy) ehhh stare dzieje ale emocji wiecej jakby bylo...
  • Re: do stoika Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Pamiętam jak najbardziej tamte czasy.
    Jedyna rzecz, za którą przyznaję spółce plus to to, że nie drukuje akcji. Bank of America i inne tego typu nazwy nie robią na mnie wrażenia. Petrol tez miał umowę na dofinansowanie z EBC i umowę o współpracy z Totalem a wyszło jak wyszło. Pan Kukolewski też nie może być żadnym gwarantem. To, że wcześniejsze biznesy wyszły mu to nie znaczy, że z każdym następnym będzie tak samo. Nie twierdzę, że tego kredytu na 100% nie będzie ale mam poważne wątpliwości.
  • Re: do stoika Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Widac wyraznie, ze sama spolka jest zdeterminowana i konsekwentnie czeka na pomyslny final staran w BoA. Tego infa nie musieli wcale publikowac, gdyz ma charakter nieoficjalny. Jednak dla uspokojenia nastrojow i potwierdzenia wiarygodnosci podali je do publicznej wiadomosci. Niczym stumetrowiec juz jestesmy na kratkach ale nie przekroczylismy jeszcze linii mety. Brakuje niewiele.
    Pan Arce jest rzeczywiscie Dyrektorem Finansowym Private Bankingu w Prometheusu, wiec zrodlo wiadomosci jest rzetelne. Sprawy zabrnely juz daleko, nie ma zadnego niepokoju a jedynie wciaz niewiadomy czas przystapienia do biznesu nakreslonego przez wlascicieli Depend SA.
  • Re: do stoika Autor: ~as [207.28.62.*]
    Masz rację, termin jest nie znany. Nie da sie wyznaczyć daty czegoś co nigdy nie nastąpi.
    dlaczego prezes nie czyta forum bankiera. tyle tu argumentów że kasa będzie za chwilę, akcje będą w złotówkach a on cały czas zapomniał kupić akcji. może nie chce zarobić
    ps
    ot taka moja mała schiza, ale wierzący w kredyt na pewno napiszą dlaczego prezes nie ma akcji
  • Re: do stoika Autor: ~mm [83.24.100.*]
    Prezes ma akcje poparkowane na słupach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    jeden z nich pisał, że prezes ma akcje tylko zakupione na "słupy" ale dlaczego tak jest to już nie napisał.
    pewnie nie chce pokazać że wierzy w kredyt dlatego parkuje na słupach
    Ile tu zagadek wokół tego kredytu :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bbbbbb [83.11.174.*]
    ja wiem co będzie 20 czerwca, kolejne odwleczenie ostatecznej decyzji i tylko jakies procedowanie, kto by dał takiej firmie taka kupe forsy na emigmatyczne plany inwestycyjne
  • Re: do stoika Autor: ~WINO [83.13.246.*]
    To by juz dawbo napisali im że nie ma szans. Banki się nie cyrtola i od razu wala prosto z mostu. Widac że nigdy w banku nie byłeś :)))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.141.160.*]
  • Re: do stoika Autor: rkm [188.117.144.*]
    hehehe ale pierdy opowiadasz. Powinieneś wiedzieć, że w dużych instytucjach nigdy nie używa się słowa NIE bo to nie jest "customer friendly".
  • Re: do stoika Autor: ~Henio [79.141.160.*]
    Jeżeli "...Banki się nie cyrtola i od razu wala prosto z mostu..." to dlaczego to trwa już ponad dwa lata i wycertolić się nie może? Ile może trwać w banku procedura przyznania kredytu? W amerykańskim banku?
  • Re: do stoika Autor: ~as [89.228.18.*]
    rkm i henia żyją z dywidendy na PSW więc kasy mają mnóstwo !!!
  • Re: do stoika Autor: rkm [188.117.144.*]
    Z pewnoscia wiecej od golodupca wypisujacego bzdety na forach
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~as [89.228.18.*]
    z dywidendy PSW kupiłeś rower ? boss,henio,4.5 mogą ci teraz pałe zrobić ?
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.