• opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [46.215.62.*]
    ....a pisałem jakiś czas temu, że tu odchodzi dystrybucja na całego na sztucznym obrocie, .....wcale się nie cieszę, że tracicie pieniądze , o wiele bardziej ciekawa spółka jest opennet .........no i czemu nie ma starych wątków ?????
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~kololo [31.61.140.*]
    przeciez na open masz obrot dzienny w okolicy 10000 zl. tam sie nic nie dzieje.
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [46.215.62.*]
    otwórz sobie historie, a zobaczysz, że się dzieje, póki co jest zbierany i musi być zbierany długo i na małym obrocie, bo w przeciwnym razie szybko by urósł, ( co miało miejsce jakiś czas temu, ale potem odpowiednie działania sprowadziły kurs niżej i cały czas zbierany jest ff), jeśli mamy do czynienia jak tu ze sztucznym obrotem ( z reki do ręki), nie ma wzrostu, spadki są ograniczone, a ma to na celu jedynie znalezienie nabywców na akcje, ale jaki ma sens kupowanie takiej spółki, jakie sa wtedy perspektywy wzrostu kursu po takich zabiegach, .....nie twierdzę, że agtes nie jest perspektywiczna spółka, ale cos chyba jest nie tak.....przenalizujcie opennet dogłębnie, a zobaczycie, że perspektywy rozwoju i wzrostu kursu sa naprawdę bardzo duże, poza tym jest już od kilku lat na rynku i nie ma obaw o dziwne zabiegi związane z upłynnianiem akcji jak to ma często miejsce w przypadku spółek świeżych ....
    ...poza tym jeszcze co do obrotu, ..podobnie jak na opennet sytuacja była na braster, tam też było po kilka tys szt na dzień przy 3, 4 zł ( mają taki sam free float i ilość akcji, wówczas braster co teraz opennet), a potem w trendzie podjechał do 30 zł i wówczas ta ilość kilka tyś szt w tej cenie już dawała spory obrót gotówkowy, a korzyści dla pierwszych inwestorów były ogromne, potem braster wymyślił emisje po 13 zł i niestety wszystko się posypało, ale chcę powiedzieć, że obrót zawsze będzie jeśli rozpocznie się zainteresowanie ( tylko trzeba umieć przytrzymać akcje ), najpierw nieśmiało, potem coraz bardziej , a fundamenty sa i to bardzo dobre, możliwości rozwoju też , no i silny trend wzrostowy, ....ale nie naganiam , poleciłem poinformowałem, każdy zrobi jak zechce, ..pozdrawiam i życzę naprawdę solidnego odbicia na agtesie !!!
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~zoo [78.88.70.*]
    Za wcześnie kupiony ten openn , co!!
    ... a niby czermu...., ja tam nie czekam na 5, czy 6 zł, jak pisałem 30 też jest możliwe, ...powiem tylko, że jak stało po 1,90 zł na sprzedaży i polecałem, tez nikt nie chciał brać ......
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [5.60.124.*]
    ... upychania ciąg dalszy, dzisiaj to już bez mydła ładują, ...najpierw lekka podbitka, zaczekali aż się ustawi popyt na kupnie zwabiony wzrostami i sru ......
    naprawdę nie zastanawia Was, że codziennie przewalanych jest od 10 % do 30 % wartości całej spółki i nie ma żadnych komunikatów, a przecież to rynek niucunekt , tu nie ma takich obrotów .....eh !!!!!
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~MagK [5.172.252.*]
    Codziennie 10 do 30% ? Dobrze policzyles?
    ..nie no fakt, przepraszam, mój błąd 10 % to ok 2 mln zł, miało być 1do 3 %a do 5 % dobijają i ok 3 % dziennie jak na new conektus to i tak kosmos, tym, bardziej, że kwotowo, to codziennie ok pół miliona zł ????!!!!
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~MagK [78.8.131.*]
    Dnia 2014-06-23 o godz. 19:06 ~ramzes napisał(a):
    > ..nie no fakt, przepraszam, mój błąd 10 % to ok 2 mln zł, miało być
    > 1do 3 %a do 5 % dobijają i ok 3 % dziennie jak na new conektus to i tak
    > kosmos, tym, bardziej, że kwotowo, to codziennie ok pół miliona zł
    > ????!!!!

No to fakt, że jak na NC to obroty są niezłe.
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [95.41.86.*]
    ...i co zbieranie, czy dystrybucja, ????, a teraz z każdą podbitką będzie coraz mniej chetnych na dobieranie z prawej, bo nabrać się można raz, ....opennet polecam ,....
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~xxx [83.4.224.*]
    wyjazd tępy naganiaczu na swojego openeta
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~xxx [83.4.224.*]
    zwietrzył palant wysokie obroty na spolce to nagania na swojego gniota
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [95.41.86.*]
    polecam, nie naganiam, gdybyś sie posłuchał wcześniej, to nie straciłbyś części kasy tutaj, ...no cóz doświadczenie ....
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [5.60.132.*]
    ale " doskonały " komunika , taka perła , a oni ją sprzedają, nie wiedzą co czynią, jeszcze co do wczorajszego " zbierania" pod koniec sesji, hehe, postaw większą ilość na kupnie to zobaczysz ZBIERANIE , wciągniesz wszystko, co będzie stało i to szybko hehe ....
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~MagK [145.237.2.*]
    Dnia 2014-06-25 o godz. 09:02 ~ramzes napisał(a):
    > ale " doskonały " komunika , taka perła , a oni ją
    > sprzedają, nie wiedzą co czynią, jeszcze co do wczorajszego "
    > zbierania" pod koniec sesji, hehe, postaw większą ilość na
    > kupnie to zobaczysz ZBIERANIE , wciągniesz wszystko, co będzie stało i
    > to szybko hehe ....

Czyli to wczorajsze zbieranie było po to, żeby dzisiaj wywalić?
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~ramzes [5.60.132.*]
    hmmmmm, piszesz, że widziałeś wczoraj zbieranie, ...hmmmm, no według mnie zbieranie na dobrej spółce odbywa się spokojnie, powoli, tak by zebrać jak najwięcej, jak najtaniej, do tego nie ma akcji do kupienia, każdy trzyma dobre, perspektywiczne akcje, ....a dajmy na to co by było, gdybyśmy tak umówili sie miedzy sobą na transakcje, że ja odbieram akcje od Ciebie, a Ty ode mnie, gdy zachodzi taka potrzeba.....heheh, poza tym , wczoraj szarpnięcie przed zamknięciem, od razu widełki wyżej....... i chyba wskazywało to na to, że się strasznie popyt uaktywnił na niucunekt hhe, i te ciagłe obroty, a kurs ciągle niżej, zbieranie i ciągle tyle akcji w obrocie, no i chyba musi być jakieś info, a ktoś był wcześniej poinformowany, że takie " zbieranie " było wczoraj, no i dzis chyba rośnie od rana, albo mi się monitor zaciął .....no niestety, kijem bym nie ruszył, ...ale oczywiście mogę się mylić !!!!
  • Re: opennet czeka, a pisałem.... Autor: ~MagK [145.237.2.*]
    Nie bardzo zrozumiałam twoją wypowiedź.
[x]
AGTES 0,00% 0,28 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.