Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: opennet czeka, a pisałem....

hmmmmm, piszesz, że widziałeś wczoraj zbieranie, ...hmmmm, no według mnie zbieranie na dobrej spółce odbywa się spokojnie, powoli, tak by zebrać jak najwięcej, jak najtaniej, do tego nie ma akcji do kupienia, każdy trzyma dobre, perspektywiczne akcje, ....a dajmy na to co by było, gdybyśmy tak umówili sie miedzy sobą na transakcje, że ja odbieram akcje od Ciebie, a Ty ode mnie, gdy zachodzi taka potrzeba.....heheh, poza tym , wczoraj szarpnięcie przed zamknięciem, od razu widełki wyżej....... i chyba wskazywało to na to, że się strasznie popyt uaktywnił na niucunekt hhe, i te ciagłe obroty, a kurs ciągle niżej, zbieranie i ciągle tyle akcji w obrocie, no i chyba musi być jakieś info, a ktoś był wcześniej poinformowany, że takie " zbieranie " było wczoraj, no i dzis chyba rośnie od rana, albo mi się monitor zaciął .....no niestety, kijem bym nie ruszył, ...ale oczywiście mogę się mylić !!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGTES 0,00% 0,28 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.