yeppp :) szkoda,ze nie dokupilem bo mam wolne srodki ale nie bede przekraczal 10k ackji musi styknac i niech sie dzieje co sie ma dziac. jutro to jakies wudly sie naleza jak psu buda, ale najwazniejsze sa stale wzrosty.
pozdrawiam ss
Przepraszam 5,3 mln :)
Może troszkę odpijemy. Sledze sprzedaż mieszkań, jest lepiej niż w pierwszym kwartale a do końca czerwca jeszcze 3 tygodnie może uda się jeszcze z 5 mieszkań opylić. Mam nadziej że już koniec rozliczeń za nieszczęsny szpital w białej i teraz z budowlanki będą zyski. Miłego wieczoru!
Najniżej udało mi się kupić po 1,21 i średnia cena to 1,32. Niestety przy dzisiejszym kursie jestem jeszcze plecy. Może będzie jeszcze jakiś spadek to chętnie kupię i wtedy średnia mi się obniży.
kupujcie, kupujcie. Potem będziecie sprzedawać ze stratą i znowu komować, zeby uśrednić. I tak od kilku lat. Te blisko 5ml, to kropla w morzu potrzeb Interbudu.
ja nie usredniam mam srednia 2,18 i wiem ze do konca rok u100% mi sie nalzezy. a ty widze nie chcesz kupic a ciagle piszesz jaka to zla spolka :) sprzedales ze strata po 1,3 ? twoj problem hipek, tak samo bylo kilka oszolomow nganiajacych na spadki przy 01bybatonie gdzie sie smiali jak kupowalem po 1,33 oddalem w tamtym tygodniu w okolicach 6,5 wszystko czyli 400% zysku. ten co sie smial najglosniej nagle przestal pisac... ciekawe czy bedzie podobnie