Z tego co się dowiadywałem to Miraculum zdobywa rynek, zwłaszcza JOKO i kosmetyki dla facetów:) Jak ą inwestycje w nowe produkty to nie widać zysków o których mówił mój poprzednik, ale później nadchodzi ten czas, proszę sobie sprawdzić jak wysoko marzowa jest produkcja perfum oraz innych kosmetyków. Pozdrawiam,
Kremy Mirki są w Auchan. Reakcja psychologiczna polegająca na uczuciu przyjemności w zetknięciu z zapachami z dzieciństwa zapewni sukces tej marce . Jakość produktu całkiem niezła.. Będzie dobrze.
Pracuje w branży kosmetycznej, dla konkurencji Miry, jako handlowiec :-) Powiem tak w branży jest ogólnie coraz lepiej, wpadła dobra premia i zastanawiam się czy by nie zainwestować na giełdzie. Z oczywistych względów myślę o spółkach z branży. Widzę że Mira od czasu jak opchnęła obligacje, to się na rynku zaczęła rozpychać, bo wcześniej to była bieda. Mam pytanie do specjalistów, jak sądzicie gdyby wzrosła im sprzedaż tak jak sie chwalą to jakiego kursu można się spodziewać ?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź bo na parkiecie temat nie żyje.
Przełożenie sprzedaży na wyniki to dla mnie zawsze zagadka, ale nie da sie ukryć ze zarówno wepchneli sie w kilka miejsc, jak Hebe czy Piotr i Paweł, oraz że powinni mieć na tych kontraktach dobrą marże. To powinno powodować że każdy następny kwartał będzie lepszy.
Dobrze obsłużona Biedrona, to kilka baniek do wyniku w czwartym kwartale wiecej, a i prognoza spoojnie wykonana. Ale jak pisze kolega na forum Parkietu, czy to koniecznie przełoży sie na wzrost kursu ? Czy nie trzeba przejecia albo czego co pchnęło by kurs do góry. Z pracowniczych źrodeł słyszałem ze osoby związane ze społka w tym viceprezes trzymaja liczac ze wzrośnie. To teraz pytanie kiedy, póki co po trochu pakuje i uśredniam,ale jeszcze oostrożnie.
Nie wiem ,ale wszystkie spłaty odwlekają na koljne terminy i tak dalej dalej....odstetki rosną... Ze sprzedażą też wyglądają kiepsko na tle konkurencji , niestety...tyle czasu minęło a o ni nic z tym nie zrobili....wegetacja ,a to źle wróży Nie wprowadzili nic nowoczenego dla młodego klienta ....nica nic