Dnia 2014-06-01 o godz. 18:04 ~baca napisał(a):
> Kupował papier między 2,30 a 2,60 zł chyba nie po to by
> stracić kasę. !!!!!!!!!!!!
ta to dlaczego nie ma infa z walnego .....
chciałbyś zeby miał po 2,5 heheh to dla takich jak ty taka śpiewka ....on ma po 70-80gr średnią ....nawet jak opyli po 1zł ma zarobek ...
Trzeba być kompletnym idiotą żeby ufać ....jemu
olo, - nie pisz głupot jak nie wiesz, a ja już o tym pisałem - grubasy kupili akcje dużo drożej niż są notowane obecnie bo :
- tm kupił 17.02.2014 r po 2,05 zł 194570 szt akcji ; można sprawdzić raport o zwiększeniu zaangażowania popatrzyć na kurs i obrót w dniu 17.02.2014,
-drugi gruby terrifast kupił 25.04.2014 r po 2,17 do 2,30 zł 190000 szt akcji - patrz raport i kurs w tym dniu - , wiec to musi urosnąć nawet jakby chcieli wyjść to mocno podbiją
za 3 miesiące? (chyba jeśli nie będzie żadnej reakcji ze strony spółki)
a jeśli spółka przedstawi żądane dokumenty? to chyba wcześniej?
możesz doprecyzować?
jeśli dostarczą wymagane dokumenty to nie będzie żadnego problemu, odwieszą w ciągu 2 dni od momentu dostarczenia wymaganych dokumentów, piszcie i dzwoncie do spółki, ja już nie mam papiera ale wku....a mnie coś takiego, że złodziej i oszust bogaci się naszym kosztem
jeszcze się nie wzbogacił, bo sam z papierem siedzi, takich jak tu na forum mają w dupie, szkoda waszego czasu na ujadanie, kupując śmiecia na wstępie załóżcie sobie pożegnanie z forsą, unikniecie późniejszego rozczarowania:D:D:D:D:D:D poczekajcie na końcowy efekt, może tragedii nie będzie
też myślę że "my" możemy mu naskoczyć z naszymi pretensjami hehe
co najwyżej jakaś sekretarka będzie miała ubaw odpowiadając naiwniakom że to od nich nie zależne
musi zaistnieć odpowiednia sytuacja na rękę pewnemu panu.... to odpowiednie dokumenty się znajdą i kurs odwieszą
jak nie to powisimy, kij wie jak długo