• No dobra Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Pobawiliśmy się, miałem trochę czasu, bo trwa korekta płaska rozszerzona jako fala czwarta na kontraktach terminowych. Teraz przyszedł czas aby uważnie obserwować tamte notowania.
    Niczego się od was nie dowiedziałem. Nie wiecie jak brzmi pierwsze podstawowe prawo inwestora, nie wiecie gdzie i co robi prezes tej spółki i dlaczego milczy przy takich spadkach.
    Nie wiecie nawet czy to ta spółka była zamieszana w afery ostatnich miesięcy.

Wszyscy posiadający obecnie akcje MIT, złamali podstawową zasadę inwestowania.
    Panowie i Panie, to nie jest zabawa, chcecie oddać kasę ? Wasza sprawa, oddawajcie.
    Tak jak napisałem, bez nauki, bez wyrzeczeń, możecie tu jedynie zostać oskubani do cna i to wam gwarantuje. Inwestorzy pokroju Szybkiego, a takich jest tu bez liku, co inwestują na podstawie przeczuć i ,,analizy fundamentalnej,, kończą zawsze prędzej czy później tak samo.

Ale co tam, było miło i wesoło i mieliście jakąś odskocznie od swoich problemów.
    Dzisiaj gdybym mógł coś doradzić, to powiedziałbym tak:
    Chociaż jest na to nieco późno, to jednak warto kupić Netię.

Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
  • ............życzliwość i uczciwość CK ........... Autor: ~do pana od BLOGA [81.190.153.*]
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-13 20:14
    Nie wydaje wam się panowie, że jesteście manipulowani przeze mnie i to tak bezczelnie, że bezczelniej już nie można. Na każdym kroku robię z was wała i to coraz większego, podpuszczam i wykorzystam jako główny temat mojej przyszłej pracy doktorskiej pt,, jak frajerów puścić z torbami,,.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2916629&strona=1

Re: Panie i Panowie
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-02-27 15:49
    Siedzę tu od rana do wieczora i odbieram kasę od takich jełopów jak TY.
    Pisałem przecież, że obedrę was z pietyzmem ze skóry i z lubością posłucham jak kwiczycie niczym zarzy.nane św.inie

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2922152&strona=1
  • A teraz pa pa - kierunek może być TYLKO JEDEN - do TWOREK : ) Autor: ~do pana od BLOGA [81.190.153.*]
    ....................kierunek może być TYLKO JEDEN ......... do Tworek : )

Autor | ~chodzik księżycowy [89.68.157.*] 2011-11-04 09:31
    Kierunek może być tylko jeden.
    Przed nami spokojny wzrost aż do poziomu o którym napisałem czyli w okolicach 5.70.
    Cały następny rok będzie dla budowlanki pomyślny co nie ominie również HB.
    ....mamy wzrosty, WZROSTY WZROSTY. Możecie sobie wory nadstawiać, ale zostaną jedynie wory pod oczami po łzach, że czekaliście na próżno i nie doczekaliście się.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    Największym błędem jaki popełniacie jest trwanie w błędzie jaki popełniliście !
    w tym wypadku tym błędem było czekanie na wymyślony dołek którego nie będzie.

--------------------------------------------------UWAGA--------------------------------------------------
    A rok 2012 to był krach budownictwa w Polsce, spadek WIG BUD kilkadziesiąt%, a HB kosztuje 1gr. Do 5,70 zł potrzeba 57 000% wzrostu !!!

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-prostu-chodzik-ksiezycowy,2404946,1.html
  • Re: A teraz pa pa - kierunek może być TYLKO JEDEN - do TWOREK : ) Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*]
    Chłopie, co ty patrząc na budownictwo dajesz jako przykład jakąś gównianą spółkę, na dodatek związaną z człowiekiem co doprowadził akcje PBG z ponad 200 złotych do 2 złotych.
    Ty popatrz na BUDIMEX.

Dzięki za te pozostałe cytaty, czytam je z satysfakcją, bo jednoznacznie świadczą, że mam styl.
    Ja się zresztą wcale nie chwale, ja zwyczajnie po prostu mam talent.

Jeszcze raz pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
  • ............to moze jednak KOCBOROWO? ...................... Autor: ~do pana od BLOGA [81.190.153.*]
    CK napisałeś WYRAŹNIE budownictwo (WIG BUD) i HBO - ROK 2012 WZROSTY, WZROSTY, WZROSTY i co teraz czytasz to inaczej ? - buhahahaha

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-09-03 12:41
    ... ale jak na mój nos (a nos jak wiecie mam większy niż Pinokio) indeks WIG 20 zostanie sprowadzony poniżej 1900 punktów.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3136084&strona=1

• Re: ............to moze jednak KOCBOROWO? ...................... Autor: ~do CK : ) [81.190.153.*]

Chodzik, gratulacje :-)
    Autor: ~Mirek [159.205.148.*], 2013-12-30 16:08
    Informuje Cię, że zostałeś bałwanem roku 2013. Oby tak dalej. Powodzenia

Re: Chodzik, gratulacje :-)
    Autor: ~do Laureta -CK [81.190.159.*], 2013-12-30 16:22
    Oooooooo to i ja szczerze przyłączam się do gratulacji : )
    CK nikt ciebie nie przebije.W kolejnym roku też stawiam na ciebie mistrzu.

Autor: ~andzi [31.61.140.*], 2013-12-31 12:51
    C K to i ja ci gratuluje : )
    W tym roku jak widze podwojna korona. I w pelni zasluzona. ZERO trafnosci- to nibywale osiagniecie : )
    Uwazam, ze w kolejnych latach tytul balwana masz tez zapewniony. Tak ze alleluja i do przodu : )

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3304913&strona=1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.76.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.76.*]
  • Re: ............to moze jednak KOCBOROWO? ...................... Autor: ~sanitariusz [81.190.144.*]
    CK to wyjątkowo chory pacjent, on żyje w swoim świecie. Nie ma z nim kontaktu.

Darma rozmowa. A do tego lubi jak leją mu na łeb.
  • Re: A teraz pa pa - kierunek może być TYLKO JEDEN - do TWOREK : ) Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.