• Langloo - gdzie popyt... Autor: ~germin [91.231.45.*]
    Wyniki w ogóle zbagatelizowane przez inwestorów. Bardzo zagadkowa ta spółka.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~takie są fakty [193.105.251.*]
    Popyt jest tam, gdzie są przychody/umowy/kontrakty. W tym półroczu złapali dopiero JEDNĄ umowę, co w porównaniu z zeszłym rokiem jest wynikiem tragicznym. Nie wyszły im żadne duże wnioski o dofinansowanie, nie kontynuują wspolpracy z oświatą, nie są rozpoznawalni na rynku. Stali się zwykłym dodatkiem do lokalnych gazetek.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~syn.papieża [37.8.215.*]
    zgadzam sie z przedmowca. firma nie ma pomyslu na biznes.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~siakis taki [5.172.252.*]
    Zaraz was leszczyna obszczeka bo przeciez tu powinno byc dwa zl hehehe
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~syn-papieża [37.8.215.*]
    10 (dziesiec) dni sesyjnych i zadnej transakcji na akcjach Langloo. WOW.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~reg [78.30.107.*]
    Kolejny syf ze stajni iqp
    jednak, ktos wierzy w spolke - 27.08 zainwestowal w Langloo 15zl polskich.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~szkoda [46.238.124.*]
    Zero nowych umów. Zero rozpoznawalności. Mam wrażenie, że jak dokończą tą jedną jedyną umowę w tym roku, to zwiną interes bo coś nie idzie. Początek działalności był obiecujący ale na zarządzaniu to tam się ktoś nie zna. Nie stać ich nawet na wykupienie reklamy w google. Żenada to mało powiedziane.
    od 40 dni kalendarzowych wlasciciela zmienilo 1250 akcji wartych w przyblizeniu 125zl.
    mam nadzieje, ze sprzedajacy zarobili pare groszy (to nie przenosnia).
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~ja [46.76.4.*]
    Cały ten ich "biznes" chyli się ku upadkowi. Od dawna nie ma już nowych umów, a w wyszukiwarkach nie istnieją.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~zaniepokojony [37.31.114.*]
    Hej, robimy coś - piszemy maila do centrali Polskapresse? Przecież jak my - akcjonariusze nic nie zrobimy to kto ma tu cokolwiek zmienić?! Wielki koncern medialny ma spory pakiet akcji tej spółki a efektów tej współpracy nie widać. Większość z Was podaje tu na forum słuszne i oczywiste powody "niebytu" Langloo, ale zarządzający spółką niewiele z tym robią więc może zwrócimy uwagę olbrzyma - że mógłby wykorzystać potencjał tej firmy i zacząć zwiększać zyski/ budować przewagę konkurencyjną itp. Przecieżjest tu co najmniej kilkanaście osób które też liczą na jakieś pozytywne zmiany. Spróbujmy - liczę na jakiś forumowy odzew. Szacunek.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~Artur [192.253.252.*]
    Inicjatywa zacna i tak to powinno się robić. Niestety przypuszczam że Polskapresse ma pojęcie o wartości tego podmiotu.

Smutne jest to że taka spółka w ogóle nie powinna trafić na parkiet. W mojej opinii winne jest lekceważenie prawa w Kraju i słabość instytucji nadzoru finansowego oraz lekceważenie obywateli - w tym wypadku osób które uczestniczą w obrocie giełdowym.

IQP (i nie tylko oni) wypościło parę gniotów które miały najprawdopodobniej za zadanie tylko zarobić na debiucie uprzywilejowanym osobom. A przecież nie o to chodzi chyba.

Co do samej spółki i ludzi którzy ją tworzą. Z małego rozpoznania (sprawdzenie ogólnie dostępnych informacji o zarejestrowanych podmiotach gospodarczych w Polsce) wynika że informacja która jest na stronie spółki oraz zamieszczona w prospekcie emisyjnym dotycząca pracy Panów na stanowiskach kierowniczych (dyrektor) mija się z prawdą. Podmiot który wskazują jako miejsce zatrudnienia był jednoosobową działalnością gospodarczą. Okres działalności to lata 2005-2006 czyli nie specjalnie nawet pokrywa się z tym co jest podane w oficjalnych informacjach spółki (sic!). Jeżeli ktoś mógłby zweryfikować moje spostrzeżenia będę wdzięczny. Jeżeli mam racje jest to po prostu bardzo przykre i wystawia fatalne świadectwo nie tyle spółce co parkietowi.
  • Re: Langloo - gdzie popyt... Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    jak nie ma ich w googlach tzn ze nie istnieja, albo zaraz przestana

o, pardonsik, istnieja, ale juz na fixach ...

teraz to juz wogle nie wyjdziecie z tego gniota
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.