WITAM-
ALE DYMAJA TUTAJ DROBNYCH ,---2,2ML. OBRÓ T ,- I TO WSZYSTKO KUPUJĄ LESZCZEEEEEE,???- OJ OJ DEBILIZM -- JAK TAK MOŻNA ,- JESZCZE ZOBACZYCIE JAK BĘDZIECIE ODKUPYWAć TYLKO DUŻO DROŻEJ Z MYŚLĄ O ZAROBKU .
ciekawe, czy któryś z tych półgłówków co dzisiaj sprzedawał, choćby przez nanosekundę pomyślał co robi. Stan faktyczny (oficjalny) jest taki: Gant się nie może dogadać z BPS. Twierdzi, że warunki BPS są nieakceptowalne ekonomicznie dla Ganta - w tym momencie tym matołom powinno zapalić się światełko i powinni pomyśleć - znaczy się, że władzom nie jest wsio ryba jakie warunki układu będę byleby zatwierdzić i zarobić na kursie, tylko twardo negocjują. Ta dedukcja może jest na wysokim poziomie przez wielu nieosiąglanym. Więc wybaczam. Czego zrozumieć nie mogę. To, że nie dalej jak miesiąc temu na rozprawie
SĄD PYTA SYNDYKA: CZY W PRZEDMIOCIE MOŻLIWOŚCI ZMIANY SPOSOBU POSTĘPOWANIE SIĘ COŚ ZMIENIŁO?
NA CO SYNDYK ODPOWIADA: NIE, SAM UPADŁY NIE MA ŚRODKÓW WYSTARCZAJĄCYCH NAWET NA PRZEPROWADZENIE POSTĘPOWANIA LIKWIDACYJNEGO, NIE MÓWIĄC O SPŁACIE JAKIEGOKOLWIEK WIERZYCIELA
Co się miałoby zmienić przez 2 miesiące ? Nagły przypływ gotówki, żeby sąd miał argument do zmiany układu na likwidację ?:-)
Reasumując, drogie matoły, zanim się zabieracie do inwestowania, musicie posiadać jakąkowiek wiedzę, inaczej będą was doić, jak się da !
Miłego weekendu !
ciekawe z jakich powodów zamknięto rozprawę dla publiczności ? czyżby sam Gant tego chciał ? Nie zdziwię się, jak opinię o umorzeniu złożył syndyk wraz z wnioskiem Ganta. Otóż impas związany z tym, że Gant nie może się dogadać z jednym wierzycielem nie może trwać w nieskonczoność. Gant sobie pomyślał tak, że zawiera ugodę poza postępowaniem upadłosciowym z całą resztą a BPS kopie się z egzekucją. Bo ile można czekać. Mądry sąd pójdzie na to.
nie wyzywaj mnie od naganiaczy, w zdecydowanej większość moich wypowiedzi zawierałem merytoryczne argumenty, z którymi nikt w kontrze nawet nie próbował polemizować, zresztą róbcie co chcecie, wasza kasa
Dnia 2014-05-23 o godz. 19:19 ~head napisał(a):
> nie wyzywaj mnie od naganiaczy, w zdecydowanej większość
> moich wypowiedzi zawierałem merytoryczne argumenty, z
> którymi nikt w kontrze nawet nie próbował polemizować,
> zresztą róbcie co chcecie, wasza kasa
Ty nazywasz ludzi " półgłówkami " a ty kim jesteś - śmieciem który mami ludzi łatwym zyskiem ? Ja dziś się tego śmiecia sprzedałem bo już raz straciłem cały zainwestowany kapitał w Bomi i to mi wystarczy jako nauczkę do końca moich inwestycji
Sąd może zmienić tryb postępowania na wniosek Powoda/ Ganta/ i postępowanie umorzyć. Jeżeli to Gant złożył taki wniosek to zapewne o zmianę z pos.ugodowego na likwidacyjne.Jak to przejdzie to sąd nie ma wyjścia i postępowanie umorzy a Gant ma likwidację. Miłego weekendu, aczkolwiek smunty on będzie.
Zgadzam się z tobą w 100%, bardzo dziwnie to dziś wyglądało tym bardziej że sypią tymi komunikatami zaraz po otrzymaniu. Jeśli mogę zapytać masz cały czas akcję? Poszło dziś 2,2 mln akcji.
Tak jak przewidywałem. Szkoda. Ja trochę, a może i sporo, straciłem na tej spółce ale mam nadzieje odrobić na innych. Tak kończą spółki " szemrane" a może faktycznie jest prawda co napisano w raporcie Global. Nikt w Wancie chyba!!! nie jest zainteresowany zmianami , bo po co dawać możliwość ustania jej rzeczywistego stanu??? Gdyby chciano układu dogadali by się z wierzycielami a tak mamy klapę. Szkoda Ktos jednak z organów ścigania powinien wyjaśnić sprawę Ganta i może wyjaśni, jak wierzyciele coś w tym temacie zrobią. Pozdrawiam.
Dobrze ze sprzedał akcje ganta w okolicy 3.20 zł i zapomniał em o tym gniocie. Wiara traci kolejne -20% i wciąż domysły o tajnym zbieraczu... Pamiętajcie kupujcue dopiero gdy eyrysuje się jakąś długa konsolidacja a nie 1 biała swieca i juz euforia. A yo tylko od reagowanie w trendzie spadkowym ....