Dnia 2014-05-23 o godz. 10:29 ~KOWAL napisał(a):
> Chyba wrzucą po 18. - ponoć ma być bardzo dobry- w środę
> otwarcie z bardzo dużą luką- grubo ponad złotówkę!
słabo mi sie robi jak czytam takie teksty: "ponoć ma byc dobry"
ahhhahahhahahahahha , to cie ubrali , oj pięknie sie będziesz pocił w przyszłym tygodniu , tłuszcz będzie z ciebie kapał jak ze świni na rożnie buuuuhahahahahhahahahha
Tak tu cicho jak wczorajsza cisza przedwyborcza...macie jakieś przemyślenia? Ja mam już taki wielki galimatias w głowie , że już nic sensownego przez to mi się nie układa...mimo wszystko przyjemnej niedzieli życzę.
,..jak cisza to cisza,,,:) co do przemyśleń,,mam jedno może za pozytywne ale:
w przełożeniu raportu nie ma przypadku,,poroszenko wygrywa wybory,,co do niego nie mogę się doczytać czy on kontroluje westę bo na pewno istę,,
•2001 r. – wraz z nowymi udziałowcami i akcjonariuszami zamknięta spółka akcyjna ISTA-Centr, spółka z ograniczoną odpowiedzialnością DOZ Energoavtomatika i spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Ukrsplav tworzą spółkę National Storage Battery Corporation (NSBC) ISTA.
•koniec 2001 r. – specjaliści Spółki, na czele z Wiktorem A. Dzienzierskijem, uczestniczą w opracowaniu projektu modernizacji i rozbudowy zakładu produkcji akumulatorów Kursk w Rosji. Wynikiem prac było powstanie nowego zakładu produkcji akumulatorów o zdolnościach produkcyjnych 1 mln sztuk akumulatorów rozruchowych rocznie. Zakład ten został uruchomiony w 2003 r., a zarządzanie nad nim objęła spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ISTOK zawiązana przez udziałowców rosyjskich.
,,także myślę,że on kontroluje też w jakimś sensie westę ,,chociaż historia nie jest tak jasna,,uważam również ,że nie podanie raportu to zagrywka taktyczna gdyby był zły nic nie mieli by do stracenia ,żeby go podać w określonym czasie,,czekają na wybory bo wiad mo,że po wyborach sytuacja się nieco wyklaruje,,poza tym przydałoby się dowiedzieć kto kupił udziały ,bo czekamy na to prawie pół roku,,a to jest dla nas znacząca informacja,,piszcie swoje przemyślenia,,
no niestety, to nie była taktyczna zagrywka, raport jak widzisz jest zły... nie ma też w nim mowy o żadnych chinolach. i gdzie te Twoje domniemane świetne wyniki Westy z końcówki 2013-tego ? ... przesunęli na 2014 ?
wypuszczą raport za 1Q 2014r to zobaczymy czy jest poprawa ,lada moment powinien być,,a raport za 2013 nie powala ,,to ,że w raporcie nie ma mowy o chinolach to już nie moja wina,,ważne ,że projekt wspólny z westą jest przyklepany,,,
,.,.wiesz ,,tak myśle.że sytuacja na ukrainie jest trochę dla westy pretekstem by opierać się o nią,,zawsze w raportach nawet jak tej sytuacji nie by ło tlumaczyli się podobnie,,że sytuacja polityczna zła i tak dalej,,obaj wiemy ,że sytuacja jest bardzo zła i nie wiadomo jak to się skończy,,separatyści wciąż dają o sobie znać i to coraz mocniej,,z tego co czytałem dostawy z dnietropietrowska nie były wstrzymywane i zakłócane,,dla mnie jedynym argumentem jest fakt ,że rynek rosyjski po tych wydarzeniach już nie jest tak chłonny jak kiedyś..zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji,,do końca czerwca mają ułożyć się z bankami a czy się ułożyli pewno dowiemy się z walnego ,,jak się nie ułożą kiepsko to widzę bo nie starczy na zachowanie funkcjonowania spółki ,chociaż dwa lata temu już istnienie było zagrożone a spółka nadal istnieje..ale może kiedyś przyjść kres pozdrawiam
Gdzie Ty Onbex wyczytałes o raporcie 30 maja wyraźnie pisze :
We expect to provide the auditor with all remaining information no later than Friday, May 16th. The publication of the annual report and the audited financial statements can therefore be completed on or about May 23th, subject to confirmation by Baker Tilly Luxembourg Audit Sàrl.
Proszę bardzo, wiele się nie pomyliłem, o ile nie mam racji ;D
29.04.2014 Publikacja raportu za 2013 rok.
30.04.2014 Publikacja raportu za 2013 rok.
23.05.2014 Publikacja raportu za 2013 rok.
29.05.2014 Publikacja raportu za 2013 rok.
30.05.2014 Publikacja raportu za I kwartał 2014 roku.
04.06.2014 ZWZA
dziś raport - ruch na forach wyraźnie zwiększony.
bardzo jestem ciekaw wyników, tym bardziej że wiele osób tak mocno zaklinało jak to się zysk zwiększy i jak spadnie zadłużenie itp.
nie wiem skąd takie info ale mam nadzieje mimo wszystko że nie było tu wyssane z palca i raport to potwierdzi.
Nóż mi się w kieszeni otwiera! . Pie....cie takie głupoty. Raport będzie kiedy będzie i tego żadnymi zaklęciami lub innymi pobożnymi życzeniami nie zmienicie
opublikują jeden po drugim, ale kiedy to zobaczymy, ważne żeby ten drugi był lepszy, a jak będzie zobaczymy, ważne żeby sytuacja się ustabilizowała, na razie nadal jest bardzo gorąco.
Niewytrzymałem. Kupiłem gniota ok 2lata temu, chodziło po 4PLN, a więc wiem co sie dzieje na tej spółce.
Ale tylko jak wzonwią notowania, opierdole gniota po PKC, mam kilkadziesiąt tysiecy, można sie ustawiać.
masz raje wpierdoliłeś kilkadziesiąt tys po 4 pln . teraz sprzedasz po PKC -moze uratuiejsz z cwierć milona chociaż 20 tysięcy-starczy na szampana i kawior