,..jak cisza to cisza,,,:) co do przemyśleń,,mam jedno może za pozytywne ale:
w przełożeniu raportu nie ma przypadku,,poroszenko wygrywa wybory,,co do niego nie mogę się doczytać czy on kontroluje westę bo na pewno istę,,
•2001 r. – wraz z nowymi udziałowcami i akcjonariuszami zamknięta spółka akcyjna ISTA-Centr, spółka z ograniczoną odpowiedzialnością DOZ Energoavtomatika i spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Ukrsplav tworzą spółkę National Storage Battery Corporation (NSBC) ISTA.
•koniec 2001 r. – specjaliści Spółki, na czele z Wiktorem A. Dzienzierskijem, uczestniczą w opracowaniu projektu modernizacji i rozbudowy zakładu produkcji akumulatorów Kursk w Rosji. Wynikiem prac było powstanie nowego zakładu produkcji akumulatorów o zdolnościach produkcyjnych 1 mln sztuk akumulatorów rozruchowych rocznie. Zakład ten został uruchomiony w 2003 r., a zarządzanie nad nim objęła spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ISTOK zawiązana przez udziałowców rosyjskich.
,,także myślę,że on kontroluje też w jakimś sensie westę ,,chociaż historia nie jest tak jasna,,uważam również ,że nie podanie raportu to zagrywka taktyczna gdyby był zły nic nie mieli by do stracenia ,żeby go podać w określonym czasie,,czekają na wybory bo wiad mo,że po wyborach sytuacja się nieco wyklaruje,,poza tym przydałoby się dowiedzieć kto kupił udziały ,bo czekamy na to prawie pół roku,,a to jest dla nas znacząca informacja,,piszcie swoje przemyślenia,,