Co z tego ze najtansza wskaznikowo?
Wskazniki moga byc podrasowane celowo.
Pytanie kto to tak wywala namietnie?
Jakby faktycznie wskaznikowo i przyszlosciowo spolka byla taka super, nie byloby przez ostatnie dni takich wyprzedazy!
Ktos grubszy wie co sie bedzie swiecic w najblizszym czasie i laduje towar bez opamietania w ulice!
Do piachu pewnie idzie spolka, albo jakas mega emisja sie szykuje!
Dnia 2014-05-19 o godz. 14:43 ~chodzik ksiezycowy napisał(a):
> Wskaźnikowo spółka jest jedna z najtańszych na GPW.
> Zapodaje receptę na wzrosty:
Wycofać zlecenie ze
> sprzedaży, trochę wiary w spółkę i jeszcze dziś zaliczymy
> górne widły !
Spotkamy się na wyższych poziomach
Juz zapomniales jak kilka tygodni temu pisales ze to smiec i ze nie warto kupowac a teraz co napchales worek i juz inaczej szczekasz.....typowy polaczek.
A prawda jest taka ze spolka tkwi w marazmie a przychody spadly o 30% w porownaniu z zeszlym rokiem.
Oczywiście, że nie wiecie !!!
Odpowiadacie mojemu klonowi !!!
Możecie sprawdzić prawidłowe IP na Sfinksie. Tam dzisiaj zamieściłem nowy wątek.
Wszedłem tu tylko na chwilę, ponieważ kilkanaście tygodni temu ostrzegałem was przed dystrybucją na tym papierze i niestety teraz przeżywacie trudne chwile. Powinienem napisać coś w stylu ,,nie mówiłem,, albo,, opieranie drabiny o chmury, zawsze kończy się tak samo,,.
Ale tego nie zrobię. Jest mi zwyczajnie przykro jak patrzę na ten wykres.
k..wa co z tym syfem się dzieje.................oddać za zero i jniech wreszczie przestanie walić po obcasach...................akcjonariat z bozej łaski
....................kierunek może być TYLKO JEDEN ......... do Tworek : )
--------------------------------------------------UWAGA--------------------------------------------------
Rok 2012 to był krach budownictwa w Polsce, WIG BUD spadł o kilkadziesiąt %, a HB spadło do 1 grosza. Do 5,70 zł potrzeba 57 000% wzrostu !!!
Autor | ~chodzik księżycowy [89.68.157.*] 2011-11-04 09:31
Kierunek może być tylko jeden.
Przed nami spokojny wzrost aż do poziomu o którym napisałem czyli w okolicach 5.70.
Cały następny rok będzie dla budowlanki pomyślny co nie ominie również HB.
....mamy wzrosty, WZROSTY WZROSTY. Możecie sobie wory nadstawiać, ale zostaną jedynie wory pod oczami po łzach, że czekaliście na próżno i nie doczekaliście się.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
Największym błędem jaki popełniacie jest trwanie w błędzie jaki popełniliście !
w tym wypadku tym błędem było czekanie na wymyślony dołek którego nie będzie.
Trumna na BARLINKU gdzie chodzik księżycowy spadek (według fal Eliota) do 20 gr zapowiedział ? - ... a tam zaraz po tych jego WIZJACH kilkadziesiąt % w górę wywaliło na 1,20 zł i wyżej !!! : ).
*** NUMER 1 analiz ...... mistrzunia od fal Eliota
dostaniecie to co wam zapowiadałem od dawna
Autor: ~chodzik księżycowt [89.68.164.*], 2013-05-14 09:53
Czyli, dobre deski na trumnę ! Dawno mnie tu nie było, co nie znaczy, że nie obserwowałem kątem oka wykresu Barlinka. Ci co mnie znają wiedzą od dawna jak źle postrzegam tą spółkę i jak mroczną drogę ma przed sobą . Wiecie, że jestem znakomitym technikiem. Wiele razy bardzo precyzyjnie, przed czasem
...ostrzegałem WAS przed tąpnięciami. Cały czas papier ten jest w trendzie długoterminowym spadkowym ...
...Szybki i potężny impuls spadkowy, który powinien znaleźć wsparcie w okolicach 0.20 zł.
... Co zalecam ?
Wyjście w fali ,,E,, trójkąta nawet ze stratą. Ci co chcieli kupić powinni się nad tym krokiem bardzo poważnie zastanowić a wierzcie mi lepiej się zabić własną pięścią niż dać żywcem pochować.
Pozdrawiam serdecznie
Chodzik Księżycowy
Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera.