• no właśnie Autor: ~ramzes [77.113.25.*]
    ....czasami tu zaglądam, bo jest tu spory ruch, dlatego też polecałem tu opennet ( tylko nie pisać, że się w niego ubrałem i teraz mam problem, problem to jest na 8 formuła )..i tak się zastanowiłem w związku z tym czy kupłbym 8 formuła, jako przykładowy kapitał, który przecież musi się tu pojawić, jeśli chcecie sprzedać te akcje....no i szczerze, no nie ma takiej możliwości, .....i teraz idąc dalej czy warto zaryzykować na 8 formuła,...przy obecnym trendzie, niejasnej sytuacji, analogi i to nieszczęśliwej do pmi ( bo przecież tam jest padaka, gdyby tej analogi użyć w momencie szczytów na pmi to rozumiem ), ogromnych , sztucznych obrotów, jak na ff 8 formuła, i dodając do tego forum mnóstwa osób liczących na cód, które będą ucinać stratę przy pierwszej okazji, bo przecież spółka jest makkabrycznie niepewna, ...to naprawdę podziwiam tu siedzących, ale rzeczywiście każdy dysponuje swoją kasą i wszędzie może sytuacja się odmienić, nie można wam tego odbierać , ....a teraz dlaczego tak proponuję openneta ( jest poza nim jeszcze sporo podobnych spółek, ale o tym nie teraz),.... no na pewno dlatego bo sam go posiadam, ale na pewno się w niego nie ubrałem ( już pisałem , że to stwierdzenie może się tyczyć spółek śmieciowych, z których trzeba uciekać , na open nawet jeśli jest bedzie czy była korekta, to nie ma to najmniejszego znaczenia w dłuższej perspektywie, a że spółka jest ewidentnie w trendzie wzrostowym, to widać, i zasięg 25 , 30 zł przy tym ff jest zupełnie możliwy, a nawet konieczny, bo spółka chce przejść na rynek główny i musi wypełnić kryterium kapitalizacji co daje wycenę 20 zł na akcję, plus oczywiście pozytywne informacje, których niewątpliwie mozna się spodziewać , ...a do tego już tak na zakńczenie, którą spółkę wybierze kapitał, który szuka inwestycji , no tego to już chyba nie trzeba wyjaśniać, a trend wzrostowy wylko temu sprzyja, drugi zwg czy braster pewny .......więcej się tu już nie bedę udzielał, myślę, że już nie trzeba,. pozdrawiam i życzę dobrych wyników na 8 formuła ....
  • Re: no właśnie Autor: ~dd [193.34.223.*]
    tam gdzie szuler matyjas to papier wysokiego ryzyka, spodziewam się że tutaj zdołuje kurs do minimów i zbierze od dołu, taki plan miał na pmi,(prawie mu się to udało) brak infa z walnego też nie wróży zbyt dobrze, całkiem możliwe że zawieszą kurs z tego powodu. Na tą chwilę bałbym się tego kupić. Pozdrawiam twardzieli z papierem i życzę ogromnego zarobku
  • Re: no właśnie Autor: ~baca [178.43.180.*]
    Sabałowe bajania.!!!! Nie po to TM brał ostatnio po 2,05 i wyżej ,żeby teraz spuszczać kurs i tracić. Pewnie On ma z 1 mln papiera wraz ze słupami , i co waliłby w rynek dla straty. Moim zdaniem zbicie kursu było dlatego, że przewalali bądź TM kupował od innych i tyle!!!!!!!!!
  • Re: no właśnie Autor: ~ramzes [46.76.26.*]
    ...czy obecnie mamy do czynienia z zaniżaniem przed odpałem czy może zbieraniem od wystraszonych, a może i jedno i drugie .......MATKO ! doradźcie mi napiszcie, czy ja jestem tak samo zaślepiony na opennet i czegoś nie widzę, czy to taka prawidłowość, że za wszelką cenę zaklina się rzeczywistość, żeby się pocieszyć ?????, czy kalkuluję dobrze czy może się mylę ???, bo to co się dzieje na 8 form to szok.....a widać, że tu kwiat spółdzielni został ze sporą kasą !!!
  • Re: no właśnie Autor: ~Formułka [31.1.214.*]
    Kwiat spółdzielni sobie poradzi, bez obaw.
  • Re: no właśnie Autor: ~Inwestor [83.20.165.*]
    wiadomo, tak jak mowisz, ja czekam i oddam po 20zl za rok
    zauważyliście, że na 8 formuła od paru dni są normalne obroty, nie wynikające z przewalania papierem w celu wciągnięcia naiwnych tylko spowodowane gwałtowną wyprzedażą akcji i ucieczką ??????.a opennet czeka spokojnie, na razie !!!!
    ...no teraz to już sie nawet nie pierniczą, żeby jakoś to wyglądało, ...zrzutka gdy się jakiś naiwniak ustawi na k i jedna sztuka z prawej ....a nie przepraszam, ewidentne straszenie przed odpałem .........a opennet, wiecie co !!??
  • Re: no właśnie Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    na Terra zapraszam ,spółka z nc po 0,30 ,podobna ilość akcji jak na 8formule,przejscie na podstawowy parkiet niebawem, nowe PKD i nowa nazwa
  • -31 %? Autor: ~terra? [188.33.172.*]
    hm,kto tak wywalił???? gajowy??? to ja wolę silvacg,poczekam ,ale zysk pewny
  • Re: -31 %? Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    naganiacze -1/4 postów-papiery uwierają:))
  • Re: -31 %? Autor: ~ramzes [46.76.26.*]
    ...no mnie nic nie uwiera, przecież dokładnie widać, że na opennet papier jest dużo bardziej brany niz oddawany, nie zaprzeczysz, na wzrostowych sesjach obrót dużo większy i szybko rośnie, co wskazuje na wyzbieranie, a na korektach, zresztą robionych na siłę, nikt nie oddaje, poza tym co mnie ma tam uwierać jak spółka nie upadnie, rozwija się i ma zyski .....co innego 8 Formuła, ...rozumiem twoją frustrację, gdybyś mnie posłuchał ( 8 formuła, novavis sprzedaż już nie przypomnę przy jakich poziomach doradzałem i opennet kupno, ), to byś się teraz nie uzalał .....
  • Re: -31 %? Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    Terra, Novavis ta sama stajnia ramzes.Ja wiem dlaczego spada i wiem,że tak nie będzie zawsze.
  • wszedłeś w admassive i zawiesili-wyjdź z formuły8 pliss to ruszymy Autor: ~ej streetbass [188.33.172.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 15:58 ~streetbass napisał(a):
    > naganiacze -1/4 postów-papiery uwierają:))
    chyba,że masz wysoka srednia,faktem jest ,że jak wchodzisz na papier to go dołujesz niechcący :(:(:(ja pierd......
    pozdro
    dobrze ,że cię na terra i silvacg nie ma
  • Re: wszedłeś w admassive i zawiesili-wyjdź z formuły8 pliss to ruszymy Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 16:43 ~ej streetbass napisał(a):
    > Dnia 2014-05-19 o godz. 15:58 ~streetbass napisał(a):
    > > naganiacze -1/4 postów-papiery uwierają:))
    > chyba,że masz wysoka srednia,faktem jest ,że jak wchodzisz
    > na papier to go dołujesz niechcący :(:(:(ja pierd......
    > pozdro
    dobrze ,że cię na terra i silvacg nie ma
    i tu sie mylisz młocie,wyszedłem z admassive na górce:))))))))))) i upłynniam 8-kę:)
    juz nie chcę mi sie czekać w nieskończoność aż wybije,wejdę jak faktycznie zacznie rosnąć i będą obroty ,narazie daję sobie odpocząć od giełdy
    pozdr. normalnych --nie ciebie glisto--
  • nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~śmieciu streetbasie [188.33.172.*]
    chyba ,ze kupiłeś 100 sztuk ,pinokio streetbas,śmieć i naganiacz,odpocznij bo wisisz na haku więc musisz giełdomatołku
  • Re: nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    nie będę z tobą polemizował prostaczku,śmierdzisz na odległość plebsem
  • Re: nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 16:58 ~śmieciu streetbasie napisał(a):
    > chyba ,ze kupiłeś 100 sztuk ,pinokio streetbas,śmieć i
    > naganiacz,odpocznij bo wisisz na haku więc musisz
    > giełdomatołku
    zyczę ci raka mózgu k..o
  • Re: nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~śmieciu streetbasie [46.113.164.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 17:04 ~streetbass napisał(a):
    > Dnia 2014-05-19 o godz. 16:58 ~śmieciu streetbasie
    > napisał(a):
    > chyba ,ze kupiłeś 100 sztuk ,pinokio
    > streetbas,śmieć i
    > naganiacz,odpocznij bo wisisz na
    > haku więc musisz
    > giełdomatołku
    zyczę ci raka mózgu
    > k..o
    jesli komuś życzysz to sam będziesz miał,za głupi jesteś zeby to niedorajdo zrozumieć,lepiej być plebsem,pospólstwem niźli śmieciem,szmatą. Zobacz RAMZESA-gośc zapodał w odpowiedniej chwili opennet i można było zarobić,ty tylko latasz i wypytujesz smieciu streetbasie albo ubrzydzasz spółkę ,jak niedawno 8F
  • Re: nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~do ciebie PO,ebie [193.200.47.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 18:39 ~śmieciu streetbasie napisał(a):
    > Dnia 2014-05-19 o godz. 17:04 ~streetbass napisał(a):
    > > Dnia 2014-05-19 o godz. 16:58 ~śmieciu streetbasie
    > > napisał(a):
    > chyba ,ze kupiłeś 100
    > sztuk ,pinokio
    > streetbas,śmieć i
    >
    > naganiacz,odpocznij bo wisisz na
    > haku więc musisz
    > > giełdomatołku
    zyczę ci raka mózgu
    >
    > k..o
    jesli komuś życzysz to sam będziesz miał,za głupi
    > jesteś zeby to niedorajdo zrozumieć,lepiej być
    > plebsem,pospólstwem niźli śmieciem,szmatą. Zobacz
    > RAMZESA-gośc zapodał w odpowiedniej chwili opennet i można
    > było zarobić,ty tylko latasz i wypytujesz smieciu
    > streetbasie albo ubrzydzasz spółkę ,jak niedawno 8F
    to może ty prostaczku z wielkiej płyty brałeś ode mnie?:))))))))))))))))he he,teraz wisisz k...i kwiczysz :))
    p.s
    jestes nikim,małym skundlonym człowieczkiem buha ha ha ha
  • Re: nerwy ci puszczają,na admassive nie było ruchu wcale :):) Autor: ~pytong wielachny [5.173.52.*]
    Dnia 2014-05-19 o godz. 20:14 ~do ciebie PO,ebie napisał
    skarmiłem cie dzisiaj jak dziecko kaszką
    jutro odbiore po 1,40 jełopie
    nie wiesz z kim tańczysz scwelona ściero
    pozdrawiam normalnych
  • opennet podpisanie listu intencyjnego Autor: krzyskim [46.113.196.*]
    j.w.
  • Re: opennet podpisanie listu intencyjnego Autor: ~baca [83.22.119.*]
    Matołki !!!! jutro odbierzecie po 2,40 zł i tyle. Pozdrawiam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~MATOŁEK [31.174.136.*]
    Rezygnacja członka Rady Nadzorczej
    Zarząd FINARCH S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent", "Spółka") informuje, że otrzymał od członka Rady Nadzorczej Spółki, Pana Marcin Cagara oświadczenie o jego rezygnacji z wykonywania obowiązków członka Rady Nadzorczej Spółki z dniem 19 maja 2014 roku.

Zarząd oraz Rada Nadzorcza Spółki dziękują Panu Marcinowi Cagara za jego zaangażowanie i pracę, które wniósł w okresie sprawowania funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej.

Podstawa prawna: §3 ust. 2. pkt 11) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Jacek Łopatniuk - Prezes Zarządu
    jeśli tak to jutro i na 8 F ostry zjazd
  • Re: w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~Geo [82.145.210.*]
    ale jestescie zalosni z tym naganianiem.

Rezygnuje czlonek rady nadzorczej (i dobrze bo po cholere im rada nadzorcza) w spolce ktora ma kapitalizacje jak co drugi warzywniak.
    1. kto pozwolil na debiut takiego czegos?
    2. niby jaki to ma miec wplyw na 8fo? to nie ta spolka.

• Re: w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~ktosik [87.207.192.*]
    No faktycznie jutro na 8F Niagara. Formula ma 7% Finarchu. Na chwilę obecną wartość tych udziałów to całe 20 000 PLN. Majątek. Znając życie jutro wszyscy PKC. Po 100 sztuk każdy. Taki mamy tu akcjonariat (co z resztą widać po zleceniach sprzedaży). Jak ktoś napisał wcześniej - graja aby zarobić na piwo.
  • Re: w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~vinci [46.169.44.*]
    to piwo pewnie z biedronki ;) ale milo głupoty z rana poczytać....
  • Re: w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~APIS [5.185.46.*]
    Nie trzeba kupowac biletu na kabaret:-) :-) :-) :-) :-) zawsze znajdzie sie jakis kawalarz:-) :-) :-)
  • Re: w stajni T.M. coś złego się dzieje??????????????? Autor: ~Dr_Lubicz [83.16.45.*]
    Ja niewątpliwie wolę kabaret, ale faktycznie ubaw po pachy od samego rana ;-) To kiedy 8 zł ? ;-))))))
  • mówisz i masz ,całkiem jak w rosyjskim banku Autor: ~8 zł (PLN) [188.33.81.*]
    Dnia 2014-05-21 o godz. 08:37 ~Dr_Lubicz napisał(a):
    > Ja niewątpliwie wolę kabaret, ale faktycznie ubaw po pachy
    > od samego rana ;-) To kiedy 8 zł ? ;-))))))
    proszę bardzo
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.