kończymy marzenia o fajnym kursie
przynajmniej w tym roku, ktoś uciekał przez ostatnie 3 dni i zrzucił kurs w zasadzie w okolice historycznych minimów
z tych poziomów już się nie odbijemy szybko, tym bardziej że obdarowane zostały jakieś leszczyki które oczywiście się odgrażają a niedługo i tak oddadzą ze stratą
tak więc kurs będzie opadał pod ciężarem i skoro pies z kulawą nogą nie zaglądał przed fatalnymi wynikami to tym bardziej nikt tego nie kupi teraz
trzeba czekać na kolejne raporty i cieszyć się że spółka na razie nie bankrutuje jak np. cwpe - konkurent z Wrocławia, w zasadzie były konkurent
oczywiście nie obchodzą mnie jakieś wsparcia, opory, sygnały bo tym zajmuje się dyżurny psychopata tego wątku, czyli michał który cały czas widzi sygnał kupna :)
mnie interesują fundamenty a tych w pierwszym kwartale nie było wcale
pozostaje jeszcze pytanie czy Gawryszczak będzie chciał dopuszczenia do obrotu swoich akcji żeby sprzedać trochę, jego obecny udział nie daje mu pełni władzy w spółce więc po co mu akcje pomiędzy 50,01 a 75,00%? po nic!
a do organicznego wzrostu spółki na razie nie ma przeslanek
ja optymistą nie jestem
tzn muszę rozróżnić dwie aspekty
1. spółka zaliczyła wpadkę w wynikach ale to raczej chwilowy zastój, o następne kwartały i lata jestem spokojny ale zysk z zeszłego roku jest nie do powtórzenia
2. kurs - i tu nie jestem optymistą; jeżeli jeszcze trzy miesiące temu myślałem, że 1 zł to kwestia tego roku, teraz raczej skłaniam się że w tym roku nie zobaczymy nawet połowy ze złotówki a większość czasu kurs będzie chodził w okolicach 20 gr i tak jak w 2013 tam będę znowu zbierał od desperatów i skoczków
tam była właśnie wspominana tu spekuła
tu jej nie ma, być może była jesienią ale jeśli nawet to nie była nawet spekuła tylko jakaś wiejska spekułka, obecnie nie ma tu nikogo poza leszczami (w tym mną)
a to zwiastuje jedno: opadanie pod ciężarem i agonia na długi okres
za dwa miesiące sami się przekonamy
nie mówię że jestem nieomylny ale póki co to moje się sprawdziło a nie obłąkanego michałka który spekułe i odpały widzi od pół roku a mamy odpał z 60 gr na 27
Dlatego jest ARICAPITAL.Niewykluczone ze obecny profil spółki będzie tym mniej dochodowym,w przyszłym biznesie ARI.Może faktycznie siedzi tutaj spekuła jak mówi kolega Michał.
Dnia 2014-05-18 o godz. 12:51 (usunięty) napisał(a):
> (wiadomość usunięta przez moderatora)
michałek ma coraz większe problemy ze sobą, nerwy puszczają
to chyba trauma po tym jak "spekuła z fluida" okazała się spekułą z wioski :)
brał po 50 gr, po ile odda? po 20?
obstawiam że już ma ciepło
oj michałek najwyraźniej potrzebuje pomocy lekarskiej
nie martw się, w te twoje 10 zł nikt poza tobą i "spekułą z fluida" nie wierzył :))
straciłeś 90% kapitału? mówi się trudno, najwyraźniej kreski cię oszukały :))
po prostu giełda nie jest dla ciebie!
chłopcze ja tu jesienią zarobiłem tyle co ty nie widziałeś w życiu
domyśl się gówniarzu dlaczego twoja spekuła spakowała walizki i zwiała z podkulonym ogonem
przypomnij sobie jak pisałeś o 10 zł o odpałach, sygnałach i spekułach
dlatego miałem z ciebie ubaw przez ostatnie miesiące jak załadowany w akcje ode mnie błagałeś o odpał buahaha
każdy czytał co pisałeś ty a co ja
wyszło na moje więc o mnie się nie martw
nie masz zielonego pojęcia o giełdzie więc nie pyskuj do starszych i mądrzejszych synku
kurs leci na 20 gr
więc tnij dziecinko póki jest 25
bez odbioru, szkoda prądu na truchło forumowe
ps.
ale "spekuła z fluida" to był niezły żart hehehehe