Gdzie mój post o kosmicznych kosztach energii i materiałów , przecież to jest w raporcie i każdy widzi że 665 tyś. to przegięcie a tłumaczenie że "Wzrost w pozycji „zużycie materiałów
i energii” ma związek z organizacją wydarzenia PlayStation, poniesione koszty zostały uwzględnione w przychodach z kontraktu. " świadczyło by o nierentowności danego kontraktu - KPINA...
Niestety spółka ma ciekawe kontrakty , zarabia fajne pieniądze jak na małą spółeczke tylko to robienie kosztów ........ dlatego sie zdenerwowałem po przeczytaniu raportu , mam kilka akcji mgf i nie podoba mi się na co idą zarabiane pieniądze - powinien być zysk a są koszty..........
Od dawna mówiłem że prezes to oszustka. zobaczcie sobie na facebooku jak sobie żyje za pieniądze, które wyprowadza ze spółki
https://www.facebook.com/profile.php?id=729321580
tam możecie napisać co o niej myślicie:)
Ja już nie mam akcji - sprzedałem ze stratą i odrobiłem na bardziej uczciwych spółkach, Wam też to radze. Tu już nigdy nie zarobie z tą oszustką i radą nadzorczą złożoną z rodziców i zastraszonych pracowników.
Oj komuś tu chyba nóż w gardle się otwiera, że kogoś stać na jakiś "wyjazd". No tak, przecież prezes większej, ciekawej, dobrej na rynku firmy zarobi tyle co kasjerka w Tesco. Rozumowanie niektórych ludzi mnie przeraża. Pracuje, ciężko pracuje, zarabia, odkłada i jedzie. A może jej facet sponsoruje? Zgadzam się co do niektórych postów, ale nazywanie kogoś złodziejką/oszustką nie mając ku temu żadnych podstaw/powodów jest żałosnym posunięciem. Nie znoszę takiego hejterstwa, więc może piszmy na temat a nie oglądajmy prezesowej zdjęc na fejsie stwierdzająć, że to co ma jest kradzione.
Owszem raport nie jest zły tylko tragiczny. Większe przychody i strata SMIEch...
Już drugi wpis mi usunięto , chyba nie można o tej spółce wypowiadać własnego zdania (raczej o jej zarządzaniu) . Duże kontrakty czyli duże przychody i znowu strata , Społka przynosi straty a ktoś tu pisze wypociny o zarobionych pieniądzach ciężką pracą . Tu od dłuższego czasu widać że nie ma prawa być zysku na MGF . Pewnie znowu mi post usuną .
Jak już sprzedacie swoje akcje przyjdą dobre wieści i nieoczekiwanie pojawi sie współpraca z zagraniczną agencją. Na razie kapitalizacja na poziomie gotówki w kasie.
Chwila moment i 60groszy...:-)
PS. Do joe_black:
Kiedy Ty akcje zdążyłeś sprzedać, skoro prawie wogóle nie było obrotu, a ten śladowy, który sie pojawił był zrobiony przeze mnie?? :-)) .... Bajkopisarze.
Do posiadania akcji też nikt się nie przyznał.