Skąd takie wiesci że dzisiaj bedzie komunikat o wza i to jeszcze o 23:55 ? Czy to kolejny nie poniepotwierdzony termin oby się sprawdziło komunikat pojawi sie razem z uchwalami na walne?
nwa masz może wiesci jak umowa z AD i czy analiza jest gotowa bo tylko tego brakuje dk odwieszenia z komunikatu wiadomo ze zalegle raporty beda w czwartek opublikowane
Dnia 2014-05-13 o godz. 11:20 ~nwa napisał(a):
> nie mam takich informacji. natomiast KNF potwierdził
> przyjecie wniosku o sprawdzenie transakcji z tych dni co
> PMI bylo odwieszone.
dziwi własnie mnie ze NWA nawoływał do pisania do KNF ...a jest ponoc blisko spółki....czy był blisko Lacha?
nwa nawoływał do przeswietlenia transakcji w tych dwu dniach odwieszenia , czy to takie dziwne ? A ty nie spotkałeś się z czymś takim że ktoś ci mówi jedno a robi drugie ? Dobrze zrobił bo przynajmniej będzie wiedział kto dokonywał transakcji .
dziś ponoć kolejne 4 zgrzewy kupił! heheh - młody- ale jak ktoś napisał będą mieli ewentualny pretekst ,że niby KNF ich zatrzymała ...na prostej drodze.....jeśli grają nieczysto ....a jak czysto to wszystko w porządku i będzie GITARA!
nie wiem co to znaczy" byc blisko spolki"
jesli chodzi Ci czy poznałem ludzi, którzy zajmuja sie przywróceniem do normalnej działalnosci to odpowiedz brzmi TAK.
nie zmienia to faktu, że warto korzystac z ograniczonego zaufania bo ludzie lubią obiecywać ale potem jest gorzej z realizacja tych obietnic.
zgłoszenie do KNF nie zrobi nic społce bo posiadając akcje nie chce sobie strzelac w kolano, ale uważam, że moze to odwieszenie ma cos wspolnego z ludzmi z gpw i warto to sprawdzić.
nie wiem ile czasu im zajmuje sprawdzenie, ale w koncu poznam ciekawostke.
nwa - nie znasz Polski nie znasz życie ....jeśli to był ew. ktoś z giełdy to ręka rękę myje i Ty jeśli faktycznie jesteś z drobnicy tej spółki to nic nie poznasz....
tu nawet na forum każdy do każdego ma ograniczone zaufanie...
Dzisiaj na pewno nie będzie 4 zgrzewki... Dzisiaj oczekuje infa o WZA. I jestem pewny,
że nikt już nie sp....li sprawy, bo została jedynie niedziela 08.06.
mysle ze jakies tam życie znam, wiem, że znajomosci są ważne i mysle, że znajomość ludzi z gpw tez mi pomoże.
zyjemy rownież w takich czasach ze srodki przekazu bardzo chetnie podejmują sie naglasniania spraw ktore sa wlasnie takie o jakich piszesz gdzie reka reke myje.
masz racje NWA dziennikarze szczególnie Ci którzy chcą wskoczyć wyżej w hierarchii lubią być Śledczymi jak ktoś im "mięsko podrzuci" - samo życie taka praca.
Do dziwię się że czekacie do końca.Byleś nwa na globalu i united Ats na united i uwa zacie ze wszystko jest w porzadku.Fajna postawa obywatelska.To prawda że u nas bananowo ale ktoś musi być pierwszy a nie dostosowywać się do jakże marnych standardów bo to przedłuzenie agonii Państwa.Bez urazy prawdę piszę
Tadziu...tam agonia...ale gdzie to powiedziane ...że tu nie zechcą robić podbitki pod wywalanie jak tam zrobili? w końcu DE ma te 25-30 % ? nie? zabierając złoto , srebro i inne rzeczy łamali by prawo! a Pan GS to prawnik....więc trzeba pozbyc sie towaru może w legalny sposób ? kto tą tezę popiera?
Jak to miło widzieć żelazny akcjonariat w pełnej symbiozie..śledzący z pełną wyrozumiałością poczynania obecnej ekipy. Jak widać, Spółka jest skutecznie czyszczona z pozostałości po poprzednim właścicielu. Widać, że coś się wydarzy, coś co przywróci nam równowagę psychiczną doszczętnie zrujnowaną 6-mcznym okresem bezsilności. A więc czekajmy na na to co nieuchronne..Oczywiście w pozytywnym znaczeniu..:) Pozdrawiam..:)
Nie robię sobie żadnych jaj... Wczoraj rzeczywiście nie udało mi się dotrwać do północy, ale dzisiaj zgrzewki odpuszczam, bo może uda mi się odpalić wreszcie fajerwerki...:)...No, cóż wiara czyni cuda jak mówią na Błoniach, nie udało nam się zarżnąć złotej kury...Więc czekajmy na jaja..:))
Oj,oj Asde jak zwykle robi nadzieję a ta jak wiadomo umiera ostatnia.
Nawet jeśli odwieszą to reszta akcjonariuszy nauczona wcześniejszym dwudniowym odwieszeniem ruszy do sprzedawania akcji,aby zdążyć przed.....chyba już nie zawieszeniem tylko .....
I żeby nie było,akcje posiadam tylko że ja już się pogodziłem ze stratą i wali mnie to czy wyrzucą gniota czy nie