• ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Od kilku dni na tym forum nagle pojawiają się wpisy, co jest miłą odmianą w stosunku do poprzednich tygodni. Większość wpisów jest negatywnych o podobnej treści, lecz różnym IP. Wygląda to jak robota jednej osoby. Mało etyczna robota.

Spółka odpowiedziała na zarzuty o brak promocji: "serwis jest w fazie testów, promocja zaplanowana na po testach", co jest LOGICZNE.

Proponuję wszystkim przepuścić przez palce wszystkie zarzuty o brak promocji i dać szanse Langloo na zrealizowanie planów. Na serwis też trochę czekaliśmy, a jego nowa odsłona jest bardzo dobra. Funkcjonalność też jest na dobrym poziomie (ktoś jeszcze korzystał? Jest super!).
  • Re: ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~nn [46.205.16.*]
    dofinansowanie, duży kontrakt, i inne systematycznie realizowane projekty, pewnie ktoś chce tanio kupić
  • Re: ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Też mi to przeszło przez myśl. Wczoraj. Dziś to już jest przesada, dlatego wkurzyłem się i założyłem kilka wątków w odpowiedzi na te paszkwile.

Bo jeśli ktoś chce kupić tanio, to przecież może zrobić to w każdej chwili. Jednak akcja jest po 12 groszy.
    myśle że w tej cenie każdy kto chciał jest zapakowany, brak wzrostu może determinować do sprzedaży poniżej ceny zakupu.
  • Re: ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~inwestor [178.255.46.*]
    No, ale przecież nie teraz. Jak ktoś kupił tak tanio, to nie będzie sprzedawał, gdy kurs wzrośnie o 1 grosz, bo co to za zarobek. To samo ze sprzedażą przez tych, którzy kupili kiedyś. Sprzedawanie teraz, gdy ze spółki idą dobre wiadomości byłoby kompletnie nierozsądne.
    Masz rację ale groszołap chce szybkiego zysku, jeśli go nie ma to wywali i przejdzie na inne spólki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.105.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Napisałeś, co wiedziałeś, możesz już zacząć weekend. Słabe są osobiste wycieczki, więc daruję sobie komentarz w odpowiedzi na twój rechot.
  • Re: ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~syn.papieża [37.8.215.*]
    panie Inwestor, nikt mi nie zlecil oczernianie Langloo. sam jestem akcjonariuszem. ale akcjonariuszem zatroskanym o swoja inwestycje, a nie marzycielem, ktory chce slyszec tylko dobrze rzeczy o spolce.
    strone powinno sie promowac nawet jako testowa, aby wiecej ludzi mogla ja ocenic (za darmo) i zlozyc uwagi i polecic innym. a tu nic. jak dla mnie totalny brak profesjonalizmu.
    prosze zajrzec za chwile na nowy watek o wysylaniu listu.
    bardzo chcialbym zarobic na Langloo. nie chce dokupic wiecej akcji po taniosci. ba, chcialbym moze nawet sprzedac swoje ale jak?
    Poczytaj forum, nie tylko ja mam wrażenie, że te negatywne wpisy nie są troską tylko celowym oczernianiem. Pytanie tylko, czy na zlecenie, czy z chęci dokupienia akcji po niskim koszcie.

Niemniej odniosę się też merytorycznie, bo w przeciwieństwie do niektórych, umiesz coś konstruktywnego napisać. W akcjonariacie Langloo jest Polskapresse - nie jest to mała spółka, a takie jak wiadomo nie wchodzą w nic, na czym mogą stracić, a raczej jak już w coś wchodzą to wychodzą dopiero z zyskiem. Sęk w tym, że ich działanie zawsze jest długoterminowe. I także dlatego przy Langloo naprawdę warto o trochę cierpliwości. Też mam akcje tej spółki, więc również chciałbym, aby kurs rósł szybko, bo przecież zaraz wakacje ;), ale nie można być z tego powodu w gorącej wodzie kompanym. Jak zależy Ci na tym, aby notowania rosły to nie możesz robić takiego dymu na forum. To, co piszesz czytają przecież potencjalni inwestorzy, których odstraszasz. Zmniejszasz tym samym popyt na własne akcje, przez co utrudniasz sam sobie ich ewentualne zbycie po dobrej cenie. Przecież to jest elementarz. Zastanów się zatem, czy warto następnym razem robić taki dym. Tym bardziej, że spółka już za chwilkę zacznie promocje, jak sama napisała, i wtedy zobaczysz, że kurs wzrośnie.
  • Re: ktoś zlecił oczernianie Langloo? Autor: ~obudźcie się [193.105.251.*]
    "dym na forum"
    To forum nie jest cenotwórcze. Tu siedzą ludzie z małym kapitałem. Nie jesteś w stanie zaakcepotwać tego, że ktoś ma dość niespójności i niekonsekwencji w działaniu zarządu spółki? Nie widzisz, że syn.papieża wziął sprawy w swoje ręce i próbuje budować wartość spółki u samego jej źródła? Nie rozumiesz, że komuś zależy bardziej na fundamentach niż na tym, żeby kurs obsiadły jeszcze większe leszczyki albo spekuła? Takie wzrosty byłyby krótkotrwałe, a szczyty trudne do uchwycenia. Jesteś zaślepiony, niedouczony i nie masz o niczym pojęcia, 'inwestor'.
    Jak widzę cokolwiek sensownego w obecności syna.papieża na tym forum, tak w twojej obecności nie widzę sensu od samego początku. Ale tego nie potrafisz zrozumieć, bo może zgubiłeś się już w profilach nicków, których używasz.
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.