Poczytaj forum, nie tylko ja mam wrażenie, że te negatywne wpisy nie są troską tylko celowym oczernianiem. Pytanie tylko, czy na zlecenie, czy z chęci dokupienia akcji po niskim koszcie.
Niemniej odniosę się też merytorycznie, bo w przeciwieństwie do niektórych, umiesz coś konstruktywnego napisać. W akcjonariacie Langloo jest Polskapresse - nie jest to mała spółka, a takie jak wiadomo nie wchodzą w nic, na czym mogą stracić, a raczej jak już w coś wchodzą to wychodzą dopiero z zyskiem. Sęk w tym, że ich działanie zawsze jest długoterminowe. I także dlatego przy Langloo naprawdę warto o trochę cierpliwości. Też mam akcje tej spółki, więc również chciałbym, aby kurs rósł szybko, bo przecież zaraz wakacje ;), ale nie można być z tego powodu w gorącej wodzie kompanym. Jak zależy Ci na tym, aby notowania rosły to nie możesz robić takiego dymu na forum. To, co piszesz czytają przecież potencjalni inwestorzy, których odstraszasz. Zmniejszasz tym samym popyt na własne akcje, przez co utrudniasz sam sobie ich ewentualne zbycie po dobrej cenie. Przecież to jest elementarz. Zastanów się zatem, czy warto następnym razem robić taki dym. Tym bardziej, że spółka już za chwilkę zacznie promocje, jak sama napisała, i wtedy zobaczysz, że kurs wzrośnie.