• Langloo na facebook Autor: ~syn.papieża [37.8.215.*]
    profil Langloo istnieje na FB od 2010 roku. lubi go 149 osob.
    dobry wynik.
  • Re: Langloo na facebook Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Skończ już kolego, proszę, ten czarny PR. Nie umiesz tego robić.

Langloo ma jeszcze jeden fanpage na Facebooku, który ma ponad 3,5 tysiąca lików. O, tutaj -> www.facebook.com/English.Addicted

I ponawiam pytanie, na które wczoraj nie raczyłeś mi odpowiedzieć. Czy kupiłbyś akcje Biedronki? Shella? PGNiG? Oni wszyscy - trzymaj się mocno - NIE MAJĄ strony na Facebooku.
  • Re: Langloo na facebook Autor: ~syn.papieża [37.8.215.*]
    jaki jest sens porownywac Langloo do tych firm, ktore maja ugruntowana opinie, promuja sie na maxa i kazdy Polak wie kim sa.
    a langloo? chce sprzedawac produkt a nie promuje go w zaden sposob.
    ciekaw jestem ile osob zajrzalo na strone aby ja przetestowac za darmo.
    przeciez to jest totalny potencjal aby zdobyc klientele. dajesz ludziom ZA DARMO dostep do kursow i testow. ale jak ludzie maja sie o tym dowiedziec?
    przeciez jesli rozreklamowali by to przed maturami to mieliby tlumy na stronie. mlodzi by o tym rozmawiali. pozniej po wprowadzeniu oplat (jesli serwis jest dobry) o nowych klientow byloby o wiele latwiej.
  • Re: Langloo na facebook Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Taki sens jest porównywania, że Ty bezsensownie piszesz, że Langloo nie robi promocji, bo nie ma Facebooka. Wskazałem zatem największe firmy, które nie mają Facebooka, a jednak każdy chciałby ich akcje.

Co do promocji przed maturami po części zgoda, ale jednocześnie pytanie: dlaczego nikt nie miał zarzutów o brak tej promocji właśnie przed maturami, a ma teraz? Ja przecież nie neguję, że promocja mogłaby być na wyższym poziomie, ale neguję sens trąbienia o tym teraz, gdy już jest nowy serwis, gdy jest jakaś strategia jego promocji, a jedynym aspektem zmuszającym do krytyki jest - jak mi się wydaje - brak cierpliwości i jakaś frustracja. Dajmy szansę spółce, skoro wcześniej tak dużo zaufania jej dawaliśmy, że nikt nie krytykował. Bo czas na krytykę był - jeśli już - wtedy, a nie teraz, gdy coś się już dzieje. Takie jest moje zdanie.
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.