walne, walne i po....walnym, był Marek, nic za bardzo nie chcieli powiedzieć , teoretycznie likwidacja, czekamy na kolejne rozprawy w sądzie, ale ważne że był i zadawał niewygodne pytania, niech wiedzą że ktoś się interesuje tym co robią.
Marek tu ostatnio nie zagląda, z tego co wiem to był Marek- 4mln , przedstawiciel PBG- 82 mln i Ciechanowski- 122 tys akcji, i wydaje mu się ze jeszcze jeden akcjonariusz który miał 2 mln ale nie jest pewien
W takim razie muszą mi zrobic jeszcze odbiór i tak wszystko na ukończeniu - pieeeerdel dla tych budowniczych co się znają nie na budowie tylko pucowaniu z kasy ludzi inwestujących , miotła się zmieni nie będzie parasola i zacznie padac deszcz pozosanie tylko pierdel ... heeee... heeee...
W odpowiedzi na dwa moje listy otrzymałem taką samą informację: HBP jest likwidowana, wszystkie zasoby są sprzedawane, a czy zwykli akcjonariusze są na samym końcu jeśli coś pozostanie z majątku. Czyli informacja znana od dawna. To jak jakiś żart z tymi spółkami budowlanymi - drogi, stadiony podbudowane, a firmy w upadłości. Czyli wygląda, że Polska się buduję za pieniądze akcjonariuszy.
Dnia 2014-05-10 o godz. 10:54 ~hans napisał(a):
> W odpowiedzi na dwa moje listy otrzymałem taką samą
> informację: HBP jest likwidowana, wszystkie zasoby są
> sprzedawane, a czy zwykli akcjonariusze są na samym końcu
> jeśli coś pozostanie z majątku. Czyli informacja znana od
> dawna. To jak jakiś żart z tymi spółkami budowlanymi -
> drogi, stadiony podbudowane, a firmy w upadłości. Czyli
> wygląda, że Polska się buduję za pieniądze akcjonariuszy.
WZIEŁY PRZYKŁAD Z 1945r JAK DEMOKRACJE WPROWADZAŁY W TAMTYM CZASIE heeeee... heeee... bogatych rabowali - a teraz nas wyrabowali a biednym nie dali wcale ??? aż dziadami my zostali byle oni stanowska utrzymali ...
Odadzą co do grosza w naszym wypadku nie mają wyjścia a prymcypały którzy kręcili będą zwiedząc za darmo np... pierdel , muzeum łopat kilofów młotów i itd.... heeee... heeee...
Dnia 2014-05-18 o godz. 17:55 ~maniek napisał(a):
> nawet jeśli mogłaby być jakaś kasa ,to i tak jej nie będzie
> bo będą to tak długo przeciągać ,aż wszystko upłynnią
TO KORWIN MOŻE ICH DO PIERDLA WSADZIC ZA POMPOWANIE BEZ OPAMIĘTANIA - NAD TYM SIĘ CHYBA MUSZĄ ZASTANOWIC CZAS BIJE NIE NA ICH KORZYŚC , A ANCEL NABIERA MOCY URZĘDOWEJ !!!