• ciekawe Autor: ~balog [86.63.65.*]
    Ciekawe czym też nas dzisiaj uraczy raport kwartalny.
  • Re: ciekawe Autor: ~kent [62.21.15.*]
    Poza licznymi błędami językowymi (wypadałoby, aby osoba po napisaniu raportu, przeczytała te kilkanaście stron) same ogólniki. Nowością jest tym razem brak komentarza we wstępie odnośnie sporu z byłym akcjonariuszem. Nie wiadomo czy prototyp urządzenia znowu działa, ani gdzie, kiedy i za co powstanie zakład produkcyjny.
  • Re: ciekawe Autor: ~balog [86.63.120.*]
    Też zwróciłem uwagę na literówki, błędy. Prawda, sporo ogólników. Brak konkretów. Z drugiej strony może i to i dobrze? Nie ma specjalnej egzaltacji, raport stonowany.
    Teraz po drodze przydałyby się jakieś komunikaty ze spółki jeśli faktycznie coś się tam dzieje. Bo wg mnie np. o podpisaniu aneksu z PARP powinni poinformować.
  • Re: ciekawe Autor: ~kent [62.21.28.*]
    I jeszcze jedno: w raporcie za III kwartał 2013 (a więc pół roku temu) napisane jest, że na 19 zadań wykonane zostało 12, a do wykonania pozostało 5. Termin zakończenia III kwartał 2014. Natomiast w obecnym raporcie piszą że zaawansowanie prac wynosi 50%.
    Wątpię aby zdążyli do tego 3 kwartału, a przypominam że spółka debiutowała TRZY lata temu.
  • Re: ciekawe Autor: ~moro [89.69.120.*]
    dawać teraz
    DAWAĆ pełną parą
  • Re: ciekawe Autor: ~lolo [46.205.45.*]
    Ale co dawać?
  • Re: ciekawe Autor: ~moro [89.76.223.*]
    dawać do przodu - pełną parą
    nie bój się idź na całość i bądź sobą
    otrząśnij się ze złych myśli, wstań i dawaj z dumnie podniesionym czołem
  • Re: ciekawe Autor: ~lolo [95.49.44.*]
    Brawo! Wspaniałe! :) Gratuluję wierszyka i życzę kolejnych sukcesów. Polecam również:
    http://cskmswia.pl/csk/kliniki-i-poradnie/przychodnie-i-poliklin/8609,Przychodnia-Zdrowia-Psychicznego-ul-Woloska-137-w-Warszawie.html
  • Re: ciekawe Autor: ~moro [89.73.66.*]
    dzięki widzę, że masz spore doświadczenie

a teraz dawaj na maksa,
  • Re: ciekawe Autor: ~lolo [83.9.105.*]
    No ja to już od dawna daję na maksa. Myślisz, że jak inaczej rozpoznałbyś doświadczenie? Szkoda tylko, że kurs nadal marny :(
[x]
GOLAB -15,79% 0,16 2024-04-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.